4 motive intemeiate sa folositi o platforma de Network Management | datanets.ro
  Nu esti abonat la newsletter? Aboneaza-te acum!  
 
  Noutati in industrie  
  Iunie 2018  
 
 
 
 

 

 

 
Stimați parteneri,
 
Complexitatea, eterogenitatea si incarcarea retelelor cresc constant, ceea ce face ca utilizarea solutiilor de Network Management sa devina o conditie esentiala pentru asigurarea rezilientei. Desigur, problema costurilor ramane, dar Datanet va poate ajuta sa le amortizati rapid si sa obtineti un randament superior al investitiei.
 

Cum? Cu ajutorul expertizei specialistilor companiei si a celor trei solutii din portofoliu, care va asigura:

• Cresterea eficientei departamentului IT;

• Prevenirea, depistarea si remedierea rapida a problemelor aparute in retea;

• Identificarea masurilor de extindere rentabile din punct de vedere economic;

• Imbunatatirea securitatii retelei.

Pentru mai multe detalii cititi, pe site-ul Datanet Systems, articolul: 

 

4 motive intemeiate sa folositi o platforma de Network Management

 

Presiunea exercitata de utilizarea intensiva a mobilitatii, a serviciilor Cloud si a noilor generatii de aplicatii va obliga, incet dar sigur, sa utilizati solutii moderne de management al retelei care ofera vizibilitate extinsa si functionalitati avansate de automatizare.

 

Lectură plăcută! (6-7 minute)

 

 
 
 
 
 
   Stirile lunii

 
 
 

 
Cisco pregateste operatorii pentru mediile multicloud
 
Cloud-Native Broadband Router este un nou produs Cisco dedicat operatorilor de cablu, menit sa simplifice operatiunile de retea si lansarea de noi servicii intr-un timp mult mai scurt. Produsul beneficiaza de o arhitectura software containerizata, utilizand o noua platforma de servicii Converged Cable Access. Router-ul este construit ca un set de microservicii care folosesc instrumente standard, precum Kubernetes, pentru orchestrarea containerului, si Docker pentru crearea, implementarea si operarea aplicatiilor containerizate. Potrivit anuntului oficial, Cisco Cloud-Native Broadband Router este special conceput pentru a suporta arhitecturi multi-Cloud, prin utilizarea de standarde open si aplicatii software modulare. 

 

 
 
 

 
 
 

 
Portofoliul FlexPod se extinde
 

Cisco si NetApp au anuntat recent extinderea familiei de produse FlexPod, suita care integreaza Cisco UCS Integrated Infrastructure si serviciile NetApp. Primul produs anuntat este Managed Private Cloud, care permite organizatiilor sa livreze servicii IT de pe infrastructura on-premises utilizand modelul as-a-Service si care faciliteaza integrarea cu mediile Cloud si dezvoltarea arhitecturilor hibride. Cea de a doua noutate prezentata este FlexPod Datacenter for Epic EHR, aplicatie pretestata dedicata organizatiilor medicale, care face parte din „FlexPod industry solutions“, portofoliu de aplicatii specializate pe verticale care urmeaza sa fie extins in cursul acestui an.

 
 
 
 

 
 
 

 

 

FortiWeb WAF integreaza tehnologii Machine Learning

Fortinet a anuntat ca noua versiune FortiWeb Web Application Firewall integreaza mecanisme de Machine Learning pentru a imbunatati detectia amenintarilor in aplicatiile web. FortiWeb 6.0 utilizeaza doua doua tehnologii de inteligenta artificiala – Machine Learning si metode de analiza statistica avansate pentru a detecta anomaliile si a le trata izolat –, abordare care asigura un nivel de protectie superior solutiilor de securitate bazate pe mecansimele de Application Learning. Inovatiile integrate in FortiWeb WAF asigura o imbunatatire substantiala a nivelului de acuratete a detectiei, asigurand astfel cresterea vitezei de reactie si a eficientei mecanismelor de blocare automata a amenintarilor. 

 
 
 

 
 
  Nu esti abonat la newsletter?    
 
 
     
 
 
  Vrei mai mult?    
 
 
     

 
 
  Contacteaza-ne  
 
  Adresa: Splaiul Independenței, Nr. 179 Corp B, Sector 5, Bucharest Telefon: +40 21 3178787 Email: office@datanets.ro  
 
 
 

     
  Contact          Link dezabonare newsletter     Fiti alaturi de noi pe           

 
Copyright Datanet 2015. Toate drepturile rezervate
SOITRON GROUP