Puteti depista amenintarile ascunse din traficul criptat? | datanets.ro
  Nu esti abonat la newsletter? Aboneaza-te acum!  
 
  Noutati in industrie  
  IuLIE 2018  
 
 
 
 

 

 

 
Stimati parteneri,
 

Anul viitor, volumul traficului criptat va ajunge la aproximativ 80% la nivel global, organizatiile fiind obligate se utilizeze aceasta metoda de protectie a datelor din cauza cresterii nivelului de reglementare si inmultirii riscurilor de securitate.

Problema este insa ca si hackerii au inceput sa exploateze tot mai frecvent criptarea pentru a-si ascunde campaniile malware, iar multe companii nu detin mijloacele adecvate de aparare impotriva acestora. Metodele traditionale de decriptare, analiza si recriptare a traficului au o eficienta redusa, deoarece scad performanta retelei si a aplicatiilor, cresc nivelul de expunere a datelor si implica un consum ridicat de resurse.

Pentru mai multe detalii cititi, pe site-ul Datanet Systems, articolul: 

Puteti depista amenintarile din traficul criptat?

 
Datanet va poate ajuta sa depasiti acest impas cu ajutorul noii tehnologii Cisco ETA, o solutie mai putin „intruziva“, mai eficace si mai rapida decat metodele clasice. In plus, ETA nu altereaza integritatea criptarii, eliminand astfel riscul compromiterii traficului legitim de date. Solutia Cisco depisteaza 60% din amenintari in mai putin de 5 minute si 98% in mai putin de o ora.

Cu ajutorul specialistilor Datanet, puteti integra tehnologia Cisco ETA intr-o arhitectura unitara care sa va asigure protectia pe mai multe niveluri, dar si rentabilizarea investitiilor deja facute in alte solutii de securitate

Lectura plăcuta! (5-6 minute)

Echipa Datanet Systems 

 

 
 
 
 
 
   Stirile lunii

 
 
 

 

 

 

 
Dell-EMC lanseaza o noua solutie IDPA
 
Noul echipament Dell EMC Integrated Data Protection Appliance (IDPA) DP4400, destinat organizatiilor de dimensiuni medii, integreaza functionalitati avansate de back-up, deduplicare, replicare si recuperare, facilitand recuperarea datelor in caz de dezastru si retentia pe termen lung in Cloud. IDPA DP4400 ofera suport pentru o gama extinsa de aplicatii (MySQL, SQL Server Management Studio, Oracle RMAN, MongoDB etc.) si pentru hypervizorii VMware vSphere si Microsoft Hyper-V. Echipamentul utilizeaza tehnologia NVMe Flash ceea ce  asigura reducerea la jumatate a timpului de backup, in timp de backup-ul datelor deduplicate necesita cu pana la 98% mai putina largime de banda. Cu o rata medie de deduplicare de 55:1, noul produs Dell-EMC poate asigura protectia a circa 5PB de date, volum care poate fi extins la 14,4 PB cu ajutorul optiunii „Cloud Tier for long-term retention“. 

 

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
Symantec anunta Email Threat Isolation
 

Symantec Email Threat Isolation este destinata blocarii atacurilor avansate pe email si protejeaza echipamentele utilizatorilor finali impotriva amenintarilor ransomware, atacurilor de tip Spear phishing si sustragerii datelor de logare. Solutia integreaza functionalitati de preventie avansate, care permit utilizatorilor sa acceseze link-urile catre paginil Web cu potential de risc, intr-un mediu securizat, care blocheaza activitatile malitioase, dand acces doar la continutul sigur. Symantec Email Threat Isolation este disponibil atat ca serviciu Cloud-based, cat si ca solutie on-premises. 

 

 
 
 
 

 
 
 

 

 

 

 

 

FortiOS integreaza functionalitati SD-WAN

 
Fortinet a anuntat ca noile versiuni ale sistemului de operare FortiOS integreaza functionalitati avansate SD-WAN. Cu noile update-uri, solutiile FortiGate Next-Generation Firewall sunt capabile sa asigure o protectie extinsa retelelor WAN software-defined si reduc cheltuielile OPEX aferente dezvoltarii si managementului acestor retele. In plus, noile versiuni FortiOS permit testarea unui numar de peste 3.000 de aplicatii enterprise, companiile putand astfel sa stabileasca numarul aplicatiilor suportate de echipamentele NGFW, sa le prioritizeze si sa stabileasca reguli si politici de securitate diferite pentru fiecare aplicatie in parte. Astfel, rezultatul final este o mai buna alocare a resurselor si cresterea productivitatii.
 
 
 
 

 
 
  Nu esti abonat la newsletter?    
 
 
     
 
 
  Vrei mai mult?    
 
 
     

 
 
  Contacteaza-ne  
 
  Adresa: Splaiul Independenței, Nr. 179 Corp B, Sector 5, Bucharest Telefon: +40 21 3178787 Email: office@datanets.ro  
 
 
 

     
  Contact          Link dezabonare newsletter     Fiti alaturi de noi pe           

 
Copyright Datanet 2015. Toate drepturile rezervate
SOITRON GROUP