Cresteti productivitatea angajatilor mobili cu ajutorul colaborarii video | datanets.ro
  Nu esti abonat la newsletter? Inregistreaza-te acum!  
 

 

Noutati

In industrie

 
  August 2018  
 
 
 
 

 

 

 
Stimati parteneri,
 
Cresterea mobilitatii si a numarului angajatilor care lucreaza de la distanta au transformat colaborarea video intr-o cerinta critica pentru tot mai multe companii. Aveti in vedere ca, desi  nevoia de baza este identica, nu exista un raspuns universal valabil pentru toate organizatiile. Iata de ce, specialistii Datanet Systems propun solutii adaptate pe specificul fiecarei companii, combinand diverse tehnologii Cisco, atat cloud cat si on premises. Astfel, solutiile de videoconferinta, care alta data erau specifice mediului enterprise, au devenit acum accesibile oricarei organizatii.
 
Aflati care sunt beneficiile solutiilor de colaborare video dezvoltate de Datanet Systems din articolul:
 
 
Oferta Datanet Systems in domeniul solutiilor de video colaborare are la baza portofoliul Cisco, companie care ocupa pozitia de lider pe piata sistemelor de video si web conferinta si comunicatii unificate. Avem numeroase implementari de acest tip, care acopera un numar mare de scenarii de utilizare, in cele mai diverse domenii de activitate. Un exemplu in acest sens este si solutia unicat de telemedicina implementata la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „M.S. Curie“ alaturi de Vodafone Romania, care integreaza un mix de tehnologii audio-video Cisco. 
 
Lectura placuta!
 
Echipa Datanet Systems 

 

 
 
 
 
 
   Stirile lunii

 
 
 

 

 

 
Cisco extinde parteneriatul cu Google
 
Cisco a anuntat recent integrarea tehnologiei Google Artificial Intelligence (AI) in suita Cisco Customer Journey, rezultatul fiind noua solutie Contact Center AI, livrata din Google Cloud. Aplicatia este destinata companiilor care vor sa implementeze tehnologii de inteligenta artificiala si mecanisme de Machine learning in Contact Centerele proprii, pentru a creste eficienta agentilor. Un al doilea anunt, facut cu ocazia evenimentului Google Cloud Next, a fost cel al dezvoltarii a doua produse menite sa simplifice integrarea platformei Cisco Webex cu produsele Google: add-on-ul G Suite, care permite planificarea unei sesiuni Webex Meetings direct din Google Calendar, si Webex Teams Android SDK, un kit destinat dezvoltatorilor care doresc sa integreze functionalitati de lucru colaborativ in aplicatiile Android. 

 

 
 
 

 
 
 

 

 
SSL Orchestrator in oferta F5 
 
F5 a anuntat lansarea SSL Orchestrator, solutie care unifica managementul traficului criptat din cadrul companiilor si aplicarea politicilor de securitate peste orice topologie de retea, echipament sau aplicatie. SSL Orchestrator este conceput astfel incat sa ofere vizibilitate extinsa asupra traficului SSL/TLS inbound si outbound din cadrul organizatiilor, avand capacitati mari de decriptare si criptare, si sa gestioneze centralizat fluxurile de trafic criptat in intreaga infrastructura de securitate. 
 
 
 
 

 
 
 

 

 

 

 

 

FireEye introduce tehnologii de machine learning

FireEye MalwareGuard este un nou motor de detectare si preventie a amenintarilor, care utilizeaza mecanisme de Machine learning, utilizand metode de clasificare intelienta a malware-ului fara a necesita interventia umana. MalwareGuard este integrat in FireEye Endpoint Security, agent disponibil pentru clientii FireEye fara niciun cost suplimentar. Endpoint Security integreaza acum patru tehnologii de securitate (MalwareGuard, ExploitGuard, Malware Protection si IOC) si beneficiaza de noi functionalitati, precum: Policy Manager (permite administratorilor sa stabileasca niveluri diferite de acces la resurse); Alert Workflow Update (furnizeaza informatii contexuale in cazul alertelor de securitate) si Cloud Identity and Access Management (introduce un nivel ridicat de autentificare pentru accesarea aplicatiilor si datelor din Cloud). 

 
 
 

 
 
  Nu esti abonat la newsletter?    
 
 
     
 
 
  Vrei mai mult?    
 
 
     

 
 
  Contacteaza-ne  
 
  Adresa: Splaiul Independenței, Nr. 179 Corp B, Sector 5, Bucharest Telefon: +40 21 3178787 Email: office@datanets.ro  
 
 
 

     
  Contact          Link dezabonare newsletter     Fiti alaturi de noi pe           

 
Copyright Datanet 2015. Toate drepturile rezervate
SOITRON GROUP