Aplica pentru un post | datanets.ro

Cautăm oameni entuziaşti şi inteligenţi, care să reflecte numărul mare de clienţi şi pieţe pe care le abordăm.

APLICĂ PENTRU UN POST

Cultura noastra este o tesatura de fire interconectate, formata din oameni straluciti, dinamici, insetati de cunoastere.
In cultura Datanet Systems persoana este cu adevarat pretuita. Exista un sentiment puternic ca fiecare persoana are o contributie importanta, avand in vedere si dimensiunile companiei. Daca va faceti treaba cat puteti de bine, conducerea isi va exprima aprecierea si recunoasterea.

Folosim tehnici de intervievare bazate pe comportament, care ne permit sa evaluam candidatii cu privire la aptitudinile la care ar recurge intr-o anumita situatie. Dar nu facem doar sa masuram abilitatile principale legate de descrierea postului respectiv; suntem foarte curiosi si in ceea ce priveste capacitatea de luare a deciziei a persoanei, creativitatea, perspectivele multiple, valorile, capacitatea de a da rezultate, si capacitatea de a se integra in cultura noastra.

Daca sunteti interesati sa lucrati in Datanet Systems, puteti afla detalii despre posturile disponibile in prezent urmand acest link.

Trimiteti-ne un curriculum vitae si o scrisoare de intentie la:office@datanet.ro / hr@datanets.ro sau completati formularul din aceasta pagina, si va vom contacta noi pentru interviu.