Servicii de Integrare IT | datanets.ro

Servicii de Integrare IT

Pentru a oferi clienților servicii consistente și de calitate, alocăm fiecărui proiect ingineri de sistem cu o experiență tehnică și de management relevantă. Datanet Systems are o echipă tehnică formată din 12 Cisco Certified Internetwork Experts (CCIE) și 13 Cisco Certified Network Professionals (CCNP) care dețin multiple certificări profesionale.

Integrare de sisteme

Pentru integrarea diverselor tehnologii, Datanet Systems are la dispoziție o echipă cu peste 50 de ingineri și tehnicieni, prezentă în București și alte 10 orașe mari din Romania.

Află mai multe

Suport Tehnic

Datanet Systems oferă servicii de asistență tehnică la distanță sau la sediul clientului.

                                                                                                                  

Află mai multe

Externalizarea operațiunilor

Datanet Systems pune la dispoziția clienților ingineri specializați pentru activități de out-tasking pentru asigurarea continuității în managementul proiectelor și proceselor.

Află mai multe

Instruire tehnică

Tipurile de cursuri disponibile sunt foarte diversificate, de la seminarii și prezentări, până la cursuri tehnice cu un ridicat nivel de specializare.

 

Află mai multe

Centru de testare

Certificările Cisco, care se bucură de o foarte bună reputaţie și recunoaștere în întreaga lume, reprezintă confirmarea cunoştinţelor și competențelor specialiştilor atestați.

Află mai multe

Opțiuni de finanțare

Datanet Systems oferă clienților două soluții de protejare a disponibilităților de numerar la  achiziția de infrastructură IT&C.

 

Află mai multe