Datanet Systems

Datanet » Clienți și referințe » Studiu de caz Protecție DDoS și Network Analytics

ORANGE SLOVACIA SE PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA ATACURILOR DDOS

STUDIU DE CAZ PROTECȚIE ATACURI DDOS - CERINȚELE PROIECTULUI

Pentru a face faţă amenințărilor cibernetice în creștere, Orange Slovacia a decis să adopte o soluție de protecție împotriva atacurilor DDoS („protectie DDoS”) care să îi asigure protecția infrastructurii proprii, dar care să poată fi livrată şi ca serviciu către clienții finali.

SOLUȚIA

Pentru a realiza acest proiect, compania a apelat la Soitron Group, care, prin intermediul Datanet Systems –parte a grupului slovac si unul dintre cei mai importanti integratori de sistem ITC din România – a implementat şi configurat o soluție bazată pe tehnologia Arbor Networks. Efectul pe termen scurt: timpul de răspuns la atacurile DDoS a scăzut „de la ore, la minute şi secunde“.

„Colaborarea cu Datanet Systems a fost de calitate. Am apreciat competenţele, proactivitatea şi nivelul de profesionalism al echipei din România, elemente care au contribuit la crearea şi implementarea unei soluţii anti-DDoS puternice.”

Jan Derer, Transmission & IP Engineering Manager, Orange Slovacia

“Asigurarea securităţii cibernetice este o responsabilitate permanentă, 24/7, iar soluţia Arbor Networks DDoS Protection implementată de Datanet Systems ne ajută să fim pregătiți pentru cele mai sofisticate atacuri şi să oferim un nivel ridicat de protecţie tuturor clienţilor.”

Henrich Snajder, Information Security Manager, Orange Slovacia

“Proiectul din Slovacia este relevant atât din perspectiva soluției implementate, cât și a specificului beneficiarului. Distributed-Denial-of-Services reprezintă o formă de atac extrem de virulent, cu creștere serioasă ca magnitudine și complexitate în ultimii ani, iar Orange Slovacia este un operator de telecomunicaţii care gestionează milioane de conexiuni fixe şi mobile. Soluția Arbor Networks pe care am implementat-o asigură protecția DDoS necesară, permite un nivel ridicat de redundanță și oferă o capacitate mare de automatizare a reacției la incidente.”

Alexandru Gheorghiţă, Senior SP Consultant, Datanet Systems

BENEFICII CHEIE

VIZIBILITATE ASUPRA TRAFICULUI
REDUCEREA PRESIUNII ASUPRA RESURSELOR UMANE
CREŞTEREA VITEZEI DE REACŢIE
NOI OPORTUNITĂŢI DE MONETIZARE