"> Datanet obține premiul ”Architectural Excellence in SP Architectures” - Datanet Systems
Datanet obține premiul ”Architectural Excellence in SP Architectures”

mar. 2014

Datanet Systems anunță cu satisfacție primirea premiului “Architectural Excellence in SP Architectures” pentru regiunea Europei Centrale și de Est din partea companiei Cisco. Distincția a fost primită în cadrul unei recepții pentru decernarea premiilor globale, cu prilejul conferinței anuale cu partenerii, eveniment ce a avut loc în Las Vegas în luna martie 2014.

“Acest premiu confirmă efortul pe termen lung depus de Datanet Systems pentru menținerea expertizei sale de nivel mondial în infrastructuri de comunicații de date pentru furnizori de servicii de telecomunicații. În 2012 Datanet Systems a fost primul partener Cisco din lume care a finalizat programul Cisco Advanced IP Next-Generation Network Architecture (IP NGN) Specialization. De atunci Datanet a continuat să investească în competența sa, în instruirea angajaților, în laboratoare și în testarea echipamentelor noi pentru a propune clienților soluții de infrastructură validate, de cel mai înalt nivel tehnic din industrie, precum și un set de recomandări pentru a utiliza aceste soluții la potențialul lor maxim.” a declarat Dragoș Stroescu, directorul executiv al Datanet Systems.

Premiile globale decernate în cadrul evenimentului Cisco Partner Summit evidențiază partenerii Cisco cu performanțe de top în segmente specifice din piața de tehnologie din toate zonele geografice. Companiile premiate au fost selectate de un grup de persoane cu rol de conducere în cadrul organizației de lucru cu partenerii și din directori regionali din compania Cisco.

Suntem onorați să primim acest premiu din partea Cisco.