Datanet Systems

SOLUȚII IT POWERED BY MILLENNIUM

Soluțiile Datanet powered by Millennium, construite pe platforma Microsoft Dynamics 365, vă permit să furnizați servicii end-to-end, self-service sau servicii asistate și locale prin toate canalele de comunicare. Conectați-vă cu tehnologiile de ultimă oră, cum sunt machine learning, voce biometrică, Internet of Things, chatbot / mailbot și CoBrowsing, iar astfel clienții vor fi încântați de interacțiunea cu compania dumneavoastră.

SOLUȚIA CRM

Acces la informații importante, ori de câte ori aveți nevoie

CRM (un instrument de gestionare a relațiilor cu clienții) devine o parte din ce în ce mai importantă a fiecărei companii. Acesta oferă o automatizare eficientă a proceselor de afaceri și poate ajuta compania dumneavoastră să obțină mai mulți clienți și să creeze servicii personalizate pentru clienții existenți.

Află mai multe

SOLUȚII DE PORTAL INTRANET / EXTRANET

Creșteți eficiența activitătii cu o soluție de portal intranet/extranet de calitate

Soluțiile de portal intranet/extranet reprezintă un instrument pentru eficientizarea proceselor de afaceri. Ele simplifică gestionarea unor cantități mari de informații, documente și alte materiale și le pun la dispoziție pentru mii de utilizatori, îmbunatățind astfel cooperarea internă și comunicarea. Rezultatul este un sistem prin care puteți gestiona și înregistra cu ușurință totul într-un singur loc. Soluția este potrivită atât pentru intranet, cât și pentru mediul internet.

Află mai multe

APLICAȚII DE WEB ȘI MOBILE

Dezvoltarea aplicațiilor în funcție de așteptările dumneavoastră

Creăm soluții unice cu un design modern și oferim utilizatorilor o experiență plăcută. Acoperim întregul ciclu de dezvoltare a aplicațiilor web și a aplicațiilor mobile, de la analiza și proiectarea aplicațiilor, implementarea acestora si până la testarea și managementul proiectelor. Am livrat aplicații web și mobile liderilor din domeniul bancar și al telecomunicațiilor.

Află mai multe

APLICAȚII PENTRU MOBILITATEA AFACERII

Fiți flexibili și lucrați de oriunde!

Aplicațiile pentru mobilitatea afacerii, cunoscute și sub numele de Enterprise Mobility Management (EMM), oferă companiilor acces la date importante interne ale companiei oricând și de oriunde. Cele mai recente tendințe în mobilitatea afacerilor arată că 61% dintre angajați lucrează în afara biroului cel puțin o dată pe săptămână, în timp ce folosesc cel puțin 3 dispozitive diferite pentru a-și desfășura activitatea

Află mai multe

BUSINESS INTELLIGENCE & RAPORTARE

Obțineți un instrument eficient pentru luarea deciziilor

Multe companii se confruntă cu dificultăți în accesarea datelor sau cu un proces haotic de căutare cauzat de numărul prea mare al acestora. Soluția optimă este utilizarea instrumentelor de Business Intelligence (BI) și de Raportare pentru transformarea datelor afacerii în informații prezentate într-o formă atrăgătoare. Astfel, managerul primește imediat o imagine de ansamblu asupra situației și activităților companiei, ceea ce duce la luarea unor decizii mai eficiente.

Află mai multe