"> Participarea Datanet Systems la Cisco Connect 2014 - Datanet Systems

mai 2014

Bucuresti – Datanet Systems, unul dintre cei mai importanți integratori de sisteme IT din Romania, a prezentat beneficiile soluțiilor sale și a susținut demonstrații practice în cadrul Cisco Connect 2014, în calitate de Partener Premium al evenimentului.

Cisco a susținut în București în data de 15 Mai 2014 evenimentul Cisco Connect, una din cele mai importante conferințe ale profesionistilor IT și telecom din România. Cu aproximativ 1000 de participanti – profesioniști IT și executivi din toate industriile din România – Cisco Connect a deschis portile celei de-a treia editii, incluzând numeroase sesiuni care au dezbatut cele mai noi solutii IT&C adaptate cerințelor pieței din Romania, centrate pe conceptul „Trust. Build. Collaborate”.

Prin participarea la Cisco Connect 2014, in calitate de Partener Premium, Datanet Systems și-a prezentat portofoliul de soluții tehnice prin intermediul unor demonstrații practice în cadrul standului său. Eduard Gheorghiu – Networking Arhitect, Cisco CCIE, împreuna cu Cristian Găbreanu – Professional Consultant Data Center, EMC Technology Architect Backup and Recovery Solutions, Cisco Unified Computing Technology Support Specialist, au sustinut prezentarea “De la simplu la avansat în Datacenter Interconnect“, în cadrul căreia au explicat avantajele noilor tehnologii Cisco , EMC, Vmware, F5 pentru data center interconnect și modul cum acestea simplifică cerințele pentru infrastructura centrelor de date.

În zona dedicată expoziției, participanții la eveniment au avut ocazia să testeze cele mai noi soluții tehnice și să interacționeze direct cu profesioniștii Datanet Systems pe urmatoarele teme:

  • Datacenter interconnect demo: enhanced VXLAN pe comutatorul virtual Cisco Nexus 1000V,
  • Comunicare prin videoconferință cu dispozitive mobile, PC-uri si terminale dedicate,
  • Servicii automate pentru clienți, prin telefon, folosind recunoastere de voce,
  • Infrastructura pentru aplicarea conceptului Bring Your Own Device (BYOD) și platforme de management al dispozitivelor mobile,
  • Servicii suplimentare pentru productivitatea angajaților companiilor, pe telefoanele IP Cisco.