Datanet Systems

INTERNET OF THINGS

În ultimul an adopția tehnologiilor Internet of Things a luat amploare. Oferta s-a diversificat rapid, tehnologiile au început să se maturizeze și tot mai multi „early adopters“ raportează randamente pozitive ale investiției. Conform unor studii recente asupra a peste 1500 de implementări IoT realizate la nivel global, printre aplicațiile cele mai răspândite sunt domeniile „Smart City“ și „Connected Industry“. În clasamentul factorilor care motivează clienții să adopte tehnologiile Internet of Things, pe primele locuri sunt, în prezent:
  • Creșterea eficienței operaționale;
  • Introducerea sistemelor automate de măsurare la distanță;
  • Reducerea pierderilor;
  • Îmbunătățirea suportului decizional;
  • Reglementările tot mai stricte;
  • Îmbunătățirea relațiilor cu clienții.
Portofoliul de produse și sisteme dezvoltate de Datanet Systems răspunde, punct cu punct, tuturor acestor cerințe, oferind în plus o serie de avantaje competitive specifice: – Aceste produse permit clienților nostri să culeagă beneficiile aduse de tehnologiile Internet of Things cu costuri inițiale reduse, aceștia putând astfel să se familiarizeze cu noile tehnologii și să își identifice zonele de aplicare cu cel mai bun randament economic. – În plus, toate soluțiile IoT furnizate de Datanet, având la bază protocoalele LoRaWAN, NB-IoT și WiFi, pot să scaleze până la implementari de ordinul zecilor de mii de dispozitive active, aducând astfel beneficii economice clienților la întregul potențial disponibil. Beneficiile solutiilor Internet of Things furnizate de noi sunt detaliate in urmatoarele pagini:

MAI MULTE DETALII    Portofoliul de produse și sisteme Internet of Things furnizate de Datanet Systems constă în următoarele:

    MAI MULTE DETALII