Datanet » NOUTĂȚI ȘI EVENIMENTE » Știri și noutăți » Webinar Datanet: Simplificați trecerea la modul de lucru hibrid cu Cisco Webex
Webinar Datanet: Simplificați trecerea la modul de lucru hibrid cu Cisco Webex

Viitorul muncii este hibrid. O demonstrează realitatea de zi cu zi, dar și rezultatele sondajelor: în 2022 peste 80% dintre angajați sunt mulțumiți că pot lucra de la distanță, două treimi consideră că sunt mai productivi când pot alege de unde să muncească, însă doar un sfert apreciază că angajatorii sunt pregătiți pentru adopția modului de lucru hibrid. (*) Dacă angajații dvs. reclamă faptul că nu dispun de uneltele necesare lucrului la distanță, eficiența lucrului în echipă este scăzută, iar securitatea reprezintă o provocare pe care nu reușiți să o țineți sub control, Cisco Webex poate fi soluția de care aveți nevoie. Pentru a veni în sprijinul companiilor care se confruntă cu astfel de probleme, Datanet Systems a organizat recent webinarul „Provocările post-pandemie și soluţiile eficiente pentru un mediu de lucru hibrid“, în cadrul căruia specialiștii companiei au detaliat modul concret prin care funcționalitățile suitei Cisco pot oferi răspunsurile necesare.

„Pentru a putea asigura flexibilitatea și siguranța necesare modului de lucru hirbid, este necesar să putem securiza accesul la resursele companiei – fie că vorbim de angajați, colaboratori, parteneri sau clienți –, să putem livra instrumentele de colaborare necesare și să asigurăm o vizibilitate extinsă asupra mediului de lucru, care să ne permită să abordăm proactiv nevoile care apar la nivelul utilizatorilor finali“, a explicat Petre Popescu, Presales Manager la Datanet Systems.

De ce să alegeți Cisco Webex?

Platforma cloud Cisco Webex răspunde tuturor acestor nevoi asigurând:

  • Securitate integrată nativ; Securitatea este o caracteristică „built-in“ a platformei Cisco, nu o caracteristică adăugată pe parcurs. Webex întrunește nativ cerințele unui număr considerabil de standarde și reglementări de securitate din domenii variate, cu cerințe stricte în acest sens, precum: ISO 27001/27017/27018/9001, GDPR, HIPAA, FERPA, COPPA. Comunicarea – fie că vorbim de mesagerie, apeluri audio sau video, partajare de fișiere etc. – este criptată end-to-end, platforma permite utilizarea autentificării multifactor (MFA) și Single-Sign On (SSO), controlul invitaților, ștergerea securizată la distanță a conținutului Webex de pe echipamentele terminale, iar companiile pot alege unde sunt stocate fișierele și mesajele pentru a respecta cerințele de suveranitate a datelor în Cloud.
  • Funcționalități inteligente de colaborare; Cisco extinde constant capabilitățile platformei prin dezvoltarea de noi funcționalități – numai în cursul anului trecut au fost adăugate peste 1.000. Platforma pune la dispoziția companiilor un sistem de telefonie Cloud complet ușor de folosit, soluții avansate de mesagerie și video/audio meetings, colaborare interactivă prin intermediul soluțiilor proprii de Whiteboarding, posibilitatea de a organiza evenimente cu până la 100.000 de participanți. Toate aceste componente sunt dezvoltate continuu prin adăugarea de noi funcționalități. De exemplu, noile tehnologii inteligente utilizate de Cisco pentru optimizarea audio elimină zgomotul de fond, chiar dacă este vorba de vocile altor persoane care se aud vorbind în fundal. Asistentul virtual – Webex Assistant for Meeting – este capabil acum să realizeze traduceri și subtitrări (Speech-to-Text) în timp real din 13 limbi de circulație internațională în peste 100 de limbi, poate prelua comenzi vocale și permite crearea de comenzi specifice (cu ajutorul Webex Assistant Skills). Funcționalitatea Webex Webinar permite organizarea, direct din platorma CIsco, de evenimente interactive cu până la 10.000 de participanți, în timp ce cu Cisco Webcast, audiența poate fi de până la 100.000 de persoane.
  • Optimizarea modalităților de colaborare; Cisco dezvoltă constant capabilitățile componentei Colaborate Insights, care oferă informații detaliate la nivel de utilizator final, dar și de echipă, pentru a permite companiilor să optimizeze condițiile de muncă și modalitățile de colaborare. De exemplu, Personal Insights livrează informații cu ajutorul cărora angajații își pot defini preferințele personale și personaliza interacțiunile cu colegii, în timp ce Team Insights furnizează informații anonimizate despre modelele de colaborare utilizate de membrii unei echipe (modul în care interacționează între ei, canale preferate, nivel de participare și implicare al membrilor, probleme întâmpinate, rezultate obținute etc.), cu ajutorul cărora managerii pot aduce îmbunătățiri în timp real.

Un alt avantaj competitiv important al platformei Cisco este dat de nivelul crescut de compatibilitate. Webex se integrează nativ cu aplicații precum Microsoft 365 (inclusiv cu Teams), Box, Gooogle Chrome, Salesforce, Slack, ServiceNow, Miro, Trello, Mail Chimp etc. și oferă posibilitatea integrării lor în fluxuri de lucru. De altfel, în cadrul webinarului, specialistul Datanet a demonstrat modul în care Webex se poate integra cu aplicația Slido, permițând companiilor să realizeze sondaje, chestionare, sisteme de vot în timp real și sesiuni Q&A în timp real.

Înregistrarea webinarului „Provocările post-pandemie și soluţiile eficiente pentru un mediu de lucru hibrid“ organizat de Datanet Systems, poate fi vizionată mai jos.

Pentru informații tehnice suplimentare despre platforma Cisco Webex, precum și despre oferta completă de servicii asigurată de Datanet, ne puteți contacta pe adresa de email sales@datanets.ro.

Totodată, pentru mai multe detalii despre platforma Webex, puteți accesa și următoarele materiale realizate de specialiștii Datanet:

______________________

* Cisco Global Hybrid Work 2022“