Nu ești abonat la newsletter? Abonează-te acum!

INFORMARE ASUPRA POLITICII DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE

IUNIE 2018

Stimate partener,

Avand in vedere faptul ca incepand cu data de 25 mai 2018 a devenit aplicabil Regulamentul European 2016/679   privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit Regulament), va informam urmatoarele:

Datanet Systems, avand sediul  in Splaiul Independentei, Nr 179, corp B, sector 5, Bucuresti, cod postal 050099, identificata cu RO10363046, J40/2905/1998, actioneaza in calitate de Operator al datelor dumneavoastra cu caracter personal, insemnand adresa de email, cu scopul de marketing (transmitere de newslettere).

In conformitate cu prevederile noului Regulament, drepturile dumneavoastra sunt:

  • Dreptul de acces la datele prelucrate si la informatii cu privire la modalitatea in care datele sunt prelucrate;
  • Dreptul de a obține rectificarea si/sau completarea datelor personale;
  • Dreptul de a obtine stergerea datelor personale;
  • Dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii;
  • Dreptul de a obține notificarea destinatarilor privind rectificarea sau stergerea datelor personale sau cu privire la restricționarea prelucrarii;
  • Dreptul la portabilitatea datelor;
  • Dreptul la opozitie;
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata;
  • Dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro) sau a instantelor de judecata din Romania.

Pentru exercitarea drepturilor 1-8 enumerate mai sus, precum si pentru transmiterea de sesizari cu privire la securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa adresati o cerere in format electronic la adresa de e-mail dataprotection@datanets.ro  sau pe suport hartie la sediul Societatii, in Splaiul Independentei,   nr.179, corp B, sector 5, Bucuresti, 050099. Datanet Systems va analiza temeinicia solicitarilor primite si va transmite un raspuns fara intarzieri nejustificate si in orice caz in cel mult 30 de zile de la primirea cererii. Aceasta perioada poate fi prelungita cu doua luni atunci cand complexitatea si numarul cererilor o impun. Pentru a va dezabona la newsletter va rugam sa folositi linkul de dezabonare din subsolul paginii de newsletter.

Comunicarea datelor catre alti destinatari

Este posibil sa transmitem datele dumneavoastra catre alti destinatari cum ar fi autoritati publice sau organe  judiciare in vederea indeplinirii unor obligatii legale. Va informam ca nu transmitem datele dumneavoastra unor tari terte din afara Uniunii Europene/Spatiului Economic European. 

Perioada de prelucrare

Datanet Systems va prelucra datele dumneavoastra in scopul de marketing (transmitere de newslettere) pe o perioada de 3 ani din momentul primirii prezentei informari.

Datanet Systems va va informa, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care o eventuala incalcare a securitatii  datelor este susceptibila sa genereze un risc ridicat pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, cu exceptia cazurilor indicate in art. 34 din Regulamentul (UE) 2016/679.

Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal disponibila aici

Echipa Datanet Systems

Nu ești abonat la newsletter?
Vrei mai mult?
Contactează-ne

Adresa: Splaiul Independenței, Nr. 179 Corp B, Sector 5, Bucharest

Telefon: +40 21 3178787

Email: office@datanets.ro

Want to talk? Contact us

Unsubscribe from this newsletter

Connect with us on     

Copyright Datanet 2015. Toate drepturile rezervate
SOITRON GROUP