Datanet Systems

Căutăm oameni entuziaști şi competenți care să susțină complexitatea proiectelor pe care le livrăm clienților noștri şi a sectoarelor economice în care lucrăm.

OPORTUNITĂŢI DE ANGAJARE


Datanet Systems este unul dintre cei mai importanți integratori de soluții IT complexe din România, activând în domeniu de 24 de ani. Suntem o companie dinamică, în continuă dezvoltare, mereu în căutarea de noi tehnologii care să îmbunătățească experiența și eficiența clienților noștri. Împreună cu Datanet Systems Software, Datanet Systems Cluj și Skills Unit, formăm o echipă profesionistă de peste 160 specialiști cu diverse arii de expertiză.

Fie că sunteți la început de carieră sau la nivel de expert în domeniu, posturile disponibile in cadrul Datanet vizează aplicarea expertizei, valorificarea experienței, precum și dezvoltarea dumneavoastră profesională continuă într-o categorie variată de domenii profesionale, corespunzătoare portofoliului diversificat de soluții tehnice și de servicii IT al companiei noastre.

Vă invităm să faceți parte din echipa noastră!

CULTURA ORGANIZAȚIONALĂ

DATANET SYSTEMS

Cultura noastră organizațională se bazează pe încredere, respect și profesionalism. Fiecare membru ale colectivului Datanet este cu adevărat prețuit și apreciat pentru contribuția pe care o aduce în cadrul companiei. Investim constant în oamenii noștri și în pregătirea acestora la cele mai înalte standarde, prin stimularea creativității și aprecierea valorii umane.

Aplică pentru un post disponibil în cadrul companiei noastre!

MODUL DE INTERVIEVARE

Tehnicile de intervievare folosite de Datanet vizează verificarea comportamentului și aptitudinilor fiecărui candidat. Ne axăm pe testarea abilităților principale legate de descrierea postului respectiv, dar suntem atenți la capacitatea de decizie, creativitate, valori, rezultate anterioare și compatibilitatea cu cultura noastră.

Aplică pentru un post disponibil direct de pe pagina anunțului de angajare sau trimite-ne un curriculum-vitae și o scrisoare de intenție la hr@datanets.ro

Pentru a fi la curent cu anunțurile de angajare Datanet Systems, recomandăm urmărirea profilului și a anunțurilor noastre de angajare
publicate pe platforme online de recrutare, accesând următoarele linkuri: LinkedIn, BestJobs și Ejobs .

TESTIMONIALE