Datanet Systems

Căutăm oameni entuziaşti şi inteligenţi, care să reflecte numărul mare de clienţi şi pieţe pe care le abordăm.

Cultura organizațională a Datanet Systems 

Cultura noastră organizațională este o țesatură de fire interconectate, formată din oameni străluciți, dinamici, însetați de cunoaștere. În cultura Datanet Systems persoana este cu adevarat prețuită. Există un sentiment puternic că fiecare persoană are o contribuție importantă, avand în vedere și dimensiunile companiei. Dacă îți vei duce la îndeplinire treaba cât poți de bine, conducerea își va exprima aprecierea și recunoașterea. Aplică pentru un post disponibil in cadrul companiei noastre !

Modul de intervievare

Folosim tehnici de intervievare bazate pe comportament, care ne permit să evaluăm candidații cu privire la aptitudinile la care ar recurge într-o anumită situație. În aceste întâlniri nu facem doar să măsurăm abilitățile principale legate de descrierea postului respectiv. Suntem, de asemenea, foarte curioși cu privire la capacitatea de decizie, creativitatea, valorile, rezultatele și compatibilitatea cu cultura noastră.

Aplică pentru un post disponibil, trimițându-ne un curriculum vitae și o scrisoare de intenție la:  hr@datanets.ro . Alternativ, poți să completezi formularul din această pagina, dacă există posturi disponibile, și te vom contacta noi pentru un interviu.

De asemenea, recomandăm urmărirea anunțurilor de angajare pe care Datanet Systems le publică in LinkedIn, BestJobs și Ejobs .

Scurt profil al Datanet Systems

Compania a fost înființată în 1998 și este unul dintre cei mai importanți integratori de soluții IT complexe, lider în infrastructuri de comunicații IP, comunicații unificate date/voce/video, videoconferințe și soluții de infrastructură pentru centre de date din Romania.

De peste 20 de ani compania oferă clienților săi proiecte și servicii de rețele IT. Datanet este partenerul Cisco cu cea mai mare cotă de piață din România, fiind partener Cisco Gold din 2004 și având cea mai mare echipă de specialiști certificați Cisco din țară. Complementar, Datanet derulează parteneriate de afaceri cu furnizori internaționali precum Arbor Networks, Arista Networks, Aruba (a HPE company), F5, Fortinet, Gemalto, Infosim, Juniper Networks, NetApp, Palo Alto Networks, VEEAM, VMware, Zoom International.

În 2019, compania a raportat o cifră de afaceri de peste peste 28 milioane EUR. Împreuna cu compania Datanet Systems Software, am înregistrat in 2019 un număr total de 105 angajați. 

Datanet Systems face parte din grupul slovac Soitron, din noiembrie 2009. Soitron Group este un integrator de sisteme și un furnizor de servicii de outsourcing IT cu o vastă experiență pe piața europeană. Grupul are echipe profesioniste care numără aproximativ 700 de experți în Slovacia, Republica Ceha, Polonia, Marea Britanie, România, Turcia și Bulgaria. Grupul Soitron a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de 123 milioane de Euro.