Datanet Systems

Cautăm oameni entuziaşti şi inteligenţi, care să reflecte numărul mare de clienţi şi pieţe pe care le abordăm.

Cultura noastra este o țesatură de fire interconectate, formată din oameni străluciti, dinamici, însetați de cunoaștere.
În cultura Datanet Systems persoana este cu adevarat prețuită. Există un sentiment puternic că fiecare persoană are o contribuție importantă, avand în vedere și dimensiunile companiei. Dacă va faceți treaba cât puteți de bine, conducerea își va exprima aprecierea și recunoașterea.

Folosim tehnici de intervievare bazate pe comportament, care ne permit să evaluăm candidații cu privire la aptitudinile la care ar recurge într-o anumită situație. Dar nu facem doar să măsurăm abilitățile principale legate de descrierea postului respectiv; suntem foarte curioși și în ceea ce privește capacitatea de luare a deciziei a persoanei, creativitatea, perspectivele multiple, valorile, capacitatea de a da rezultate și capacitatea de a se integra în cultura noastră.

Trimiteți-ne un curriculum vitae și o scrisoare de intenție la:  hr@datanets.ro sau completați formularul din această pagina – dacă există posturi disponibile, și vă vom contacta noi pentru un interviu.