Datanet Systems

NOUTĂȚI ÎN INDUSTRIE

ÎN ACEASTĂ EDIȚIE

Datanet Systems prezintă în premieră noi soluții și tehnologii la Cisco Connect 2016 

Datanet Systems este pentru al doilea an consecutiv Technology Partner în cadrul conferinței naționale Cisco Connect, eveniment care reunește cei mai importanți parteneri Cisco din țară. 

Datanet Systems este „Cisco Enterprise Partner of the Year 2015” în regiunea EMEAR, are una dintre cele mai mari echipe de specialiști certificați Cisco la nivel național și un portofoliu extins de implementări de soluții și produse Cisco la nivel local și regional. 

În cadrul Cisco Connect 2016, ne puteți fi alături pe durata celor trei prezentări pe care le vor sustine specialiștii Datanet Systems:

NOUTĂȚILE PE LARG

11:00-11:30 – A Systematic Approach to CyberSecurity (Mahogany Court).

Cristian Matei, Consultant presales – cybersecurity, Datanet Systems, CCIE #23684

Va prezenta modul în care arhitectura de securitate Cisco asigură protecția completă a unei infrastructuri IT – înainte, în timpul și dupa petrecerea unui incident de securitate – și cum susține această arhitectură functionarea unui proces de management al incidentelor de securitate IT în cadrul organizațiilor.

12:00-12:30 – IoT turnkey systems for remote data collection and control (Walnut Amphitheater)

Gabriel Mușat, Technical & Marketing Director, Datanet Systems

Va prezenta soluția IoT dezvoltată de Datanet Systems pe tehnologia LoRaWAN și aplicațiile acesteia în domeniul contorizării inteligente și a urmăririi de la distanță a funcțioării utilajelor industriale.

14:15-14:45 – Automate Datacenter Service Delivery with Cisco UCS Director (Walnut Amphitheater).

Mihai Gagea, Presales Consultant Datanet Systems

Va prezenta modalitățile practice prin care soluția de management Cisco UCS Director unifică, simplifiă și automatizează gestionarea și provizionarea infrastructurilor IT complexe, facilitând crearea arhitecturilor de tipul Private Cloud.

La standul Datanet Systems, vor fi realizate o serie de demonstrații practice pe următoarele zone tehnologice:

 

Comunicații unificate:

– Aplicație automată de asistență clienți prin telefon, cu recunoaștere și sinteză de voce în limba română, ce folosește soluția Nuance de tip self-service dezvoltată pe aplicația Cisco Customer Voice Portal (CVP);

– Soluții de lucru colaborativ dezvoltate pe platforma de comunicații Acano, care oferă o deosebită usurință în utilizare și o integrare facilă în cadrul infrastrcuturii existente de comunicații IP;

– Aplicații ale tehnologiei Mobile Ad-Hoc Networking (MANET) dezvoltate pe portofoliul de soluții Cisco Unified Communications.

Centre de date:

– Exemple practice de utilizare a Cisco UCS Director pentru gestionarea mediilor IT eterogene și automatizarea proceselor de management (servere, mediu virtualizat, sisteme de stocare, sisteme load-balancing, echipamente de rețea);

– Beneficiile pe care le oferă integrarea sistemului Cisco ISE cu platforma AirWatch de management al device-urilor mobile în mediul enterprise.

Securitate IT:

– Aplicațiile pe zona de securitate ale soluției Cisco Enterprise NFV, care asigură prin virtualizarea serviciilor de rețea o îmbunătățire a nivelului de disponibilitate;

– Avantajele unei arhitecturi integrate de securitate dezvoltate cu Cisco ISE și AMP împreună cu serviciul cloud Qualys Vulnerability Management, soluție care monitorizează, descoperă și identifică patch-urile necesare pentru eliminarea vulnerabilităților depistate;

– Cisco AnyConnect, soluția de protecție și management a echipamentelor mobile care permite anagajaților să lucreze în condiții de securitate de oriunde și de pe orice tip de dispozitiv;

– Beneficiile utilizării Cisco Defense Orchestrator în administrarea centralizată a arhitecturilor de securitate complexe și definirea și aplicarea politicilor de securitate;

– Noutățile aduse de seria de firewall de nouă generație Cisco Firepower 4100 (noile funcționalități IPS, AMP și de filtrare a URL-urilor și consola de management centralizat Firepower Management Center).

Nu ratați oportunitatea de a vedea la lucru cele mai noi tehnologii și de a afla în mod direct de la specialiștii Datanet Systems cum pot soluțiile Cisco să raspundă concret cerințelor companiei dvs.

Va asteptăm la standul Datanet Systems din cadrul Cisco Connect 2016. Evenimentul va avea loc pe 19 octombrie, cu începând cu ora 09.15, la Willbrook Platinum Business & Convention Center. Accesul se face pe baă de înregistrare.