Datanet Systems

NOUTĂȚI ÎN INDUSTRIE

ÎN ACEASTĂ EDIȚIE

De astazi ne puteți vizita pe noul www.datanets.ro

Datanet Systems si-a actualizat imaginea pe Internet prin lansarea noului site www.datanets.ro, intr-un stil contemporan si fuctional. Site-ul reflectă noua identitatea vizuală a companiei precum și apartenența la grupul Soitron.
Alaturi de abordarea grafică moderna si utilizarea unei platforme resposive, noul site propune o structură diversificată de continut, care pune accent, in egală măsură, pe servicii/produse dar si pe referinte si studii de caz. Pagina principala ofera vizitatorilor informatii sintetice despre misiunea, activitatea, obiectivele si echipa managerială a companiei. Nu lipsesc insă nici ofertele de angajare sau cele mai recente certificări dobândite.
 
Noua versiune a site-ului Datanet Systems este structurata pe 5 sectiuni principale, astfel incat sa simplifice identificarea zonelor de interes si sa usureze navigarea si cautarea. Principalele categorii de continut sunt:
  • Tehnologii si solutii;
  • Servicii;
  • Clienti si referinte
  • Despre noi.

  • Sectiunea „Tehnologii si solutii” permite vizualizarea rapida a principalelor zone de competente tehnice si expertiza pe care le acopera la momentul actual Datanet Systems, a portofoliului de solutii pe care le ofera compania, precum si identificarea castigurilor-cheie pe care le ofera acestea. Fiecare arie tehnologica este insotita de exemple concrete ale  proiectelor implementate de Datanet Systems in varii industrii.
  • Sectiunea „Servicii” prezinta intr-o formula grafica clara si usor accesibila oferta Datanet Systems pe aceasta zona, fiecare serviciu fiind detaliat in pagini dedicate.
  • Sectiunea „Clienti si referinte” cuprinde cele mai reprezentative si recente studii de caz ale proiectelor implementate de Datanet Systems in varii industrii.
  • Sectiunea „Despre noi” permite identificarea momentelor-cheie din istoricul Datanet Systems; prezinta ariile de expertiza si certificarile specialistilor companiei si include o sectiune de „Stiri si noutati”, dedicata prezentarii celor mai recente evenimente.
Site-ul este conceput astfel incat sa faciliteze interactiunea companiei cu vizitatorii – fiecare zona de prezentare a tehnologiilor si solutiilor include un formular de contact -, iar sectiunea dedicata Serviciilor de Suport Tehnic ofera clientilor cu contracte de suport active posibilitatea de a deschide un tichet de asistenta tehnica direct din pagina.
 
Continutul tuturor sectiunilor este actualizat constant, astfel incat sa tina pasul cu evolutia companiei si a proiectelor implementate. Totodata, prin abonarea la serviciul de newsletter oferit de Datanet Systems, sunteti la curent nu doar cu cele mai importante anunturi facute de catre companie, ci si cu cele mai semnificative noutati in domeniul IT&C si beneficiati constant de analize asupra evolutii tehnologice importante din piata. 
Noul site a fost dezvoltat cu resurse interne pe o platforma responsiva ce ofera un nivel ridicat de functionalitate si accesibilitate atat pe desktop cat si pe dispozitive mobile.