Nu ești abonat la newsletter? Abonează-te acum!

NOUTĂȚI ÎN INDUSTRIE

EDIȚIE SPECIALĂ

Datanet a prezentat solutii IoT si SDN la Connect Romania 2017

Va multumim pentru interesul acordat Datanet Systems in cadrul Connect Romania 2017  (cel mai importat eveniment anual, dedicat ecosistemului local Cisco), la care am fost in calitate de Partener Tehnologic. 

In cadrul evenimentului, specialistii Soitron Group si Datanet Systems au prezentat:

  • solutii tehnologice de ultima generatie din domeniul Internet of Things cu aplicatii directe si implementari in zona operatorilor de utilitati;
  • sistemul inteligent MOSY care echipeaza deja peste 2.300 de masini de politie;
  • scenarii de utilizare pentru cele mai noi dezvoltari ale solutiei Cisco Application Centric Infrastructure (ACI). 

Solutia de contorizare inteligenta LOTT Water prezentata de catre membrii Soitron Group (Peter Hornak, M&A Director, si Teodor Skeren, Senior Business Development Manager) este utilizata deja de catre operatori de servicii publice de alimentare cu apa si canalizare, permitandu-le acestora sa isi eficientizeze procesele operationale, sa identifice si reduca pierderile de apa si sa depisteze rapid consumurile neautorizate. Solutia LOTT Water integreaza echipamente IoT certificate, cu autonomie energetica de peste 10 ani, si tehnologii SIGFOX/LPWAN securizate, care utilizeaza frecventa nelicentiata de 868 MHz, si poate fi dezvoltata in arhitecturi de tip Private Cloud si/sau on-premises.

O prezentare foarte atractiva, corelata cu expunerea in fata clădirii Wilbrook a unei mașini inteligente de Poliție a fost dedicată soluției MOSY. Sistemul de Intelligent Public Safety MOSY destinat masinilor de politie este utilizat deja de catre fortele de ordine din mai multe tari. Studiul de caz prezentat de catre Jan Gero, IT Manager Soitron Group, realizat in Slovacia unde MOSY a fost integrat pe 780 de autovehicule si este utilizat pentru monitorizarea altor 1.600, a demonstrat: 

  • reducerea cu pana la 80% a timpului necesar realizarii controalelor de rutina; 
  • cresterea cu 36% a vitezei de reactie in cazul solutionarii furturilor de vehicule; 
  • scaderea incidentei cazurilor de coruptie si imbunatatirea interactiunii cu cetatenii cu ajutorul probelor video. MOSY este conceput ca un sistem All-in-One, compact, fiabil si usor de utilizat, integrand mai multe tehnologii software securizate.

Mihai Gagea, Presales Consultant Datanet Systems, a prezentat in cadrul sesiunii tehnice noile dezvoltari ale solutiei Software Defined Network Cisco ACI. Datanet Systems este prima companie din Romania care a investit in crearea si dezvoltarea unui laborator Cisco ACI care permite simularea, testarea si validarea arhitecturilor de noua generatie in scenarii ce reproduc specificatii si configuratii reale. Specialistul Datanet a explicat si detaliat avantajele utilizarii solutiei Cisco ACI in topologiile Multi-Pod, destinate centrelor de date cu locatii multiple.

In completarea acestor prezentari, la standul Datanet Systems, amplasat in Cisco Solution Center, specialistii companiei au realizat demo-uri ale:

Cea de a cincea editie anuala a evenimentului organizat de catre Cisco Romania a reunit 26 de prezentari si sesiuni tehnice sustinute de catre 14 companii partenere si s-a bucurat de o audienta de peste 1.300 de profesionisti din domeniul IT, utilitati, telecom, securitate, sanatate etc.

Datanet Systems, principalul integrator si dezvoltator Cisco in Romania multumeste pe aceasta cale clientilor si partenerilor sai care au dat curs invitatiei si au participat la eveniment.

Articole

Nu ești abonat la newsletter?
Vrei mai mult?
Contactează-ne

Adresa: Splaiul Independenței, Nr. 179 Corp B, Sector 5, Bucharest

Telefon: +40 21 3178787

Email: office@datanets.ro

Want to talk? Contact us

Unsubscribe from this newsletter

Connect with us on     

Copyright Datanet 2015. Toate drepturile rezervate
SOITRON GROUP