Datanet Systems

Datanet » Aplică pentru un post disponibil-vechi » Posturi disponibile-Security Network Consultant

Căutăm oameni entuziaști şi competenți care să susțină complexitatea proiectelor pe care le livrăm clienților noștri şi a sectoarelor economice în care lucrăm.

Security Network Consultant

Prezentare generală a poziției

În calitate de Security Network Consultant în Datanet, veți putea proiecta, implementa și opera soluții complexe de rețea de securitate bazate pe cele mai recente echipamente și tehnologii de securitate. Vei face parte dintr-o mediu tânăr, dinamic și concentrat pe creșterea permanenta a cunoștințelor, care constă în principal din experți din industrie. Parte a departamentului Tehnic, veți avea șansa de a proiecta și construi rețele sigure pentru companii multinaționale de top, organizații mari din sectorul financiar și public.

Candidatul ideal

Candidatul nostru ideal pentru această poziție este un specialist în securitatea rețelei cu cel puțin 3 ani de experiență în troubleshooting și operarea rețelelor de companii și a soluțiilor de rețele de securitate.

Vom aprecia deținătorul unei diplome de licență într-un domeniu legat de IT. Sunt necesare abilități bune de comunicare scrisă și verbală în limba engleză.

Cerințe

  • să fie extrem de motivat și deschis provocărilor;
  • să poată lucra cu utilizatorii finali, să comunice clar și să respecte termenele,
  • cunoștințe avansate de proiectare în arhitecturi LAN și campus – core / distribuție / acces, DMZ, etc. și înțelegere avansată de protocoale precum EIGRP / OSPF / BGP / FHRP / STP,
  • experiență în implementarea rețelelor WAN care includ: DMVPN / GETVPN / IPsec VPN site-to-site / AnyConnect RA VPN,
  • experiență cu următoarele platforme Cisco: Cisco ASA, FirePower, ISR, ASR1000, Catalyst 6500, C4500-X, Catalyst 9400/9500, stive de C3850-X / C2960-X / WLC,
  • experiență în operarea și desfășurarea setărilor de cluster ISE, autentificare cu fir / wireless / vpn, configurare AnyConnect.

Cu siguranță, vom considera un plus dacă aveți:

* Certificare CCIE sau motivația de a dezvolta abilități tehnice prin certificări (pentru a atinge nivelul CCIE),

* certificări legate de securitate,

* experiență cu Cisco AMP, Umbrella, ESA / WSA, F5 LTM și ASM, Juniper SRX, produse Fortinet.

Trimite-ne CV-ul