Datanet Systems

SECURITATE CIBERNETICĂ

Securitatea IT este un subiect esențial și critic pentru orice organizație, iar pentru a putea gestiona cu succes riscurile aferente acestuia, organizațiile trebuie să trateze ca un întreg modelul adoptat de securitate cibernetică. Acestea trebuie să și să își asigure vizibilitate și control pentru întreaga durată a unui atac informatic: înainte ca atacul să aibă loc și în timpul său, după ce începe să dăuneze sistemelor IT sau să fure informații. Măsurile se extind și după blocarea atacului, în cercetarea evenimentelor și aplicarea măsurilor pentru prevenirea repetării. De asemenea, este necesar ca modelul de securitate să acopere întreaga rețea de date a organizației, echipamentele terminale, dispozitivele mobile, centrele de date, mediile virtuale și aplicațiile din Cloud.

 

Adoptarea unei arhitecturi de securitate cibernetică vă asigură protecția avansată la amenințările de securitate a întregului sistem IT și presupune conlucrarea sistemelor de securitate in toate etapele atacurilor informatice.

 

Experiența Datanet în securitate cibernetică

 

Datanet Systems este partener certificat Cisco Gold, iar echipa sa de experți în securitate proiectează și implementează arhitecturi complete de securitate pentru companii mijlocii și mari și pentru organizații din sectorul public, adaptând aceste soluții la cerințele, obiectivele și bugetele organizațiilor.

Competențele noastre extinse de securitate cibernetică și de integrare de infrastructuri complexe IT ne permit să furnizăm soluții la cheie, pre-testate și integrate în arhitecturi coerente de securitate. Portofoliul Datanet Systems conține produse și servicii Cisco, Juniper Networks, F5, Fortinet, Splunk, Crowdstrike, Illusive Networks, Cymulate, CyberArk, Gemalto.

De asemenea, pentru organizațiile care au nevoie de un sistem integrat de calitate pentru gestionarea riscurilor de securitate dar dispun de resurse limitate de expertiza tehnică internă, Datanet Systems asigură infrastructura de securitate IT ca serviciu și servicii de Security Operations Center (SOC).

Portofoliul Datanet în securitate cibernetică

DORESC DETALII        

    Beneficiile produselor și serviciilor Datanet Systems de securitate cibernetică 

    Puteți afla beneficiile produselor și serviciilor Datanet Systems în domeniul securității informației în cadrul urmatoarelor pagini:

    MAI MULTE DETALII