Datanet Systems

INSTRUIRE TEHNICĂ

Datanet Systems oferă servicii profesionale de training pentru infrastructuri IT&C in parteneriat cu o companie certificata Cisco Learning Partner, în variantă predefinită sau personalizată, atât la sediul propriu, cât și în locațiile clienților. Tipurile de cursuri specializate IT disponibile sunt foarte diversificate, de la seminarii și prezentări, până la cursuri tehnice cu un ridicat nivel de specializare.

Oferta de training include sesiuni adaptate la proiecte sau la cerințele specifice ale clienților, precum și o gamă extinsă de module pentru produse Cisco, care acoperă următoarele specializări: Routing și Switching, Comunicații și Servicii, Network Design, Security, IP Telephony, Contact center, Video și Network Management.

CATALOG DE CURSURI DE FORMARE CISCO

Traseul productivității și dezvoltării

Datanet Systems permite companiilor, organizațiilor și agențiilor guvernamentale să beneficieze de o instruire care poate face diferența în dobândirea succesului, transformând cunoștințele în productivitate pentru angajați, clienți și parteneri.

Compania oferă clienților săi servicii de instruire care generează o cale cuantificabilă către  performanța îmbunătățită și cunoștințe sporite.

Datanet Systems susține cursuri specializate IT, combinând conținutul de bază cu cel personalizat, în sălile proprii de curs sau în cele ale clientului.

Pentru mai multe informații sau alte detalii referitoare la serviciile profesionale de training pentru infrastructuri IT&C oferite de Datanet Systems, membru Soitron Group, vă rugăm să ne contactați la adresa de email sales@datanets.ro sau prin intermediul formularului de contact disponbil AICI.