Datanet Systems

INSTRUIRE TEHNICĂ

Datanet Systems oferă servicii profesionale de training pentru infrastructuri IT&C in parteneriat cu o companie certificata Cisco Learning Partner, în variantă predefinită sau personalizată, atât la sediul propriu, cât și în locațiile clienților. Tipurile de cursuri specializate IT disponibile sunt foarte diversificate, de la seminarii și prezentări, până la cursuri tehnice cu un ridicat nivel de specializare.

Oferta de training include sesiuni adaptate la proiecte sau la cerințele specifice ale clienților, precum și o gamă extinsă de module pentru produse Cisco, care acoperă următoarele specializări: Routing și Switching, Comunicații și Servicii, Network Design, Security, IP Telephony, Contact center, Video și Network Management.

DE CE DATANET SYSTEMS?

 

Avem o expertiză unică pe piața locală în domeniul infrastructurilor IT&C și peste 20 de ani de experiență în gestionarea proiectelor mari de infrastructură de comunicații;

Ne bazăm pe Internet și pe tehnologia de teleprezență pentru a oferi soluții de training personalizate. Cursurile noastre se adaptează tuturor cerințelor de conținut, program și preferințe, indiferent de distribuția geografică a participanților.

CATEGORII MAJORE DE CURSURI SPECIALIZATE IT


Datanet Systems oferă o gamă de cursuri personalizate pentru activități de operare și suport tehnic pentru companii care utilizează tehnologii Cisco.

Oferim trei categorii majore de cursuri specializate IT:

 • Operare și suport tehnic pentru rețele IP de nivel enterprise;
 • Operare și suport tehnic pentru securitatea rețelelor;
 • Operare şi suport tehnic pentru telefonie IP Cisco.

De asemenea Datanet Systems oferă cursuri tehnice conform cerinţelor clienţilor privind proiectarea, implementarea şi operarea infrastructurii de IT&C. Cursurile sunt ţinute de instructori, specialişti şi experţi din cadrul Datanet Systems, certificaţi Cisco, cu 5 până la 15 ani de experienţă în tehnologiile pe care le predau. Sesiunile de cursuri includ concepte teoretice urmate de aplicaţii practice în laborator. În cadrul cursului instructorii aduc exemple reale.

PACHETE DE CURSURI SPECIALIZATE IT


Pachetele de cursuri includ sesiuni de instruire intensivă Cisco, pachete de instruire pentru studiu individual şi examinare într-un centru de testare VUE, pentru verificarea nivelului de cunoştinţe şi obţinerea  certificărilor profesionale. Instructorii certificaţi Cisco de la Datanet Systems predau la fiecare pachet secţiunile din cursurile oficiale care sunt cel mai des utilizate în practică, precum şi capitolele cele mai dificile care necesită explicaţii detaliate. În plus, instructorii Datanet Systems, certificaţi ca specialişti sau experţi Cisco, aduc la cursuri exemple practice din experienţa Datanet de implementare a proiectelor de infrastructură de comunicaţii.

Datanet Systems oferă un număr important de pachete de cursuri optimizate pentru următoarele activităţi profesionale, aplicate pentru tehnologiile Cisco:

 • Specialist în arhitectura de securitate a reţelelor
 • Specialist în securitatea reţelelor
 • Specialist în arhitectura sistemelor voce prin IP
 • Specialist în arhitectura de reţea unificată IP
 • Cursuri intensive CCNA
 • Cursuri intensive CCNP
 • Specialist în administrarea reţelelor
 • Specialist în operare şi întreţinere

Complementar, recomandăm participanților să studieze individual şi să îşi verifice nivelul de cunoştinţe participând la examenele incluse în pachet.

MODULE DE TRAINING CISCO

 

Datanet Systems organizează sesiuni de instruire Cisco in parteneriat cu o companie certificata Cisco Learning Partner care se derulează fie în sălile de curs  Datanet Systems, fie la sediile clienţilor, inclusiv cu ajutorul sistemelor de video conferință prin internet, de înaltă calitate, aparţinând Datanet Systems. Sesiunile includ lucrări practice în laboratoare. Pregătim anual peste 200 de cursanți.

CATALOG DE CURSURI DE FORMARE CISCO

Traseul productivității și dezvoltării

Datanet Systems permite companiilor, organizațiilor și agențiilor guvernamentale să beneficieze de o instruire care poate face diferența în dobândirea succesului, transformând cunoștințele în productivitate pentru angajați, clienți și parteneri.

Compania oferă clienților săi servicii de instruire care generează o cale cuantificabilă către  performanța îmbunătățită și cunoștințe sporite.

Datanet Systems susține cursuri specializate IT, combinând conținutul de bază cu cel personalizat, în sălile proprii de curs sau în cele ale clientului.

Pentru mai multe informații sau alte detalii referitoare la serviciile profesionale de training pentru infrastructuri IT&C oferite de Datanet Systems, membru Soitron Group, vă rugăm să ne contactați la adresa de email sales@datanets.ro sau prin intermediul formularului de contact disponbil AICI.