Datanet Systems

INTEGRARE DE SISTEME

PROCESE ȘI ORGANIZARE

 

Infrastructurile IT&C moderne trebuie să asigure accesul continuu la informație atât utilizatorilor interni, cât și clienților, partenerilor și furnizorilor, fără compromisuri în ceea ce privește securitatea. Serviciile de instalare, configurare, punere în funcțiune și integrare de sisteme IT oferite de Datanet Systems satisfac aceste cerințe și asigură următoarele beneficii:

  • respectă o metodologie strictă de implementare, sunt efectuate în cadrul unui sistem de management conform cu ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, ISO20001, ISO27001;
  • reduc riscurile de apariție a disfuncționalităților în rețeaua IT, aplicand configurații pretestate în laboratoarele Datanet Systems;
  • respectă un nivel ridicat de calitate, fiind efectuate de echipe tehnice care beneficiază continuu de o instruire de excepție la nivel de specialist și expert, recertificări profesionale periodice si experiență practică în proiecte complexe,
  • minimizează riscurile inerente schimbărilor în rețelele IT operaționale, aplicând proceduri riguroase de pretestare și validare, planificare și comunicare, instalare și punere în funcțiune, trecere în producție, post-testare, roll-back în cadrul ferestrelor de timp prestabilite, în situațiile deosebite când problemele apărute necesită aceasta etapă.

CAPABILITĂȚI TEHNICE PENTRU INTEGRARE DE SISTEME IT

 

Datanet Systems este unul dintre cei mai importanți integratori de soluții informatice complexe din România, lider de piață pe segmentele de data networking, comunicații unificate, videoconferință și infrastructură IT de Contact Center.

Datanet Systems este partenerul Cisco cu cea mai mare cotă de piață din România, este Cisco Gold Partner din 2004 și deține cea mai mare echipă de specialiști certificați Cisco din România. De asemenea, Datanet dezvoltă relații de afaceri și parteneriate cu furnizori internaționali de top precum Arbor Networks, Arista Networks, Aruba (a HPE company), F5, Fortinet, Gemalto, Infosim, Juniper Networks, NetApp, Palo Alto Networks, VEEAM, VMware, Zoom International.

Pentru a presta servicii de integrare de sisteme IT, Datanet Systems are la dispoziție o echipă cu peste 50 de ingineri și tehnicieni, prezentă în București și în alte 10 orașe mari din România. Dintre aceștia, 8 sunt certificați Cisco Certified Internetwork Expert, având competențe avansate în securitate IT, comunicații unificate, data networking și data center.

Pentru mai multe informații sau alte detalii referitoare la serviciile de integrare de sisteme IT oferite de Datanet Systems, membru Soitron Group, vă rugăm să ne contactați la adresa de email sales@datanets.ro sau prin intermediul formularului de contact disponbil AICI.