Datanet Systems

INFRASTRUCTURA DE SECURITATE IT CA SERVICIU DATANET

INFRASTRUCTURA DE SECURITATE IT CA SERVICIU DATANET,

IT SECURITY INFRASTRUCTURE AS A SERVICE – „IaaS”

 

Pe măsură ce atacurile cibernetice au devenit mai sofisticate, și mijloacele de securizare s-au dezvoltat astfel încât să răspundă complexității acestora. Atacatorii cibernetici dispun acum de o gamă largă de amenințări care forțează și uneori depășesc metodele tradiționale de securitate.  Această evoluție determină în prezent din ce în ce mai multe companii să modifice modul de alocare a bugetelor, renunțând treptat la achiziția de produse specifice și independente de securizare în favoarea accesului la echipe specializate de ingineri înalt calificați în analiza și remedierea breșelor de securitate IT, precum și a adoptării unei arhitecturi coerente de produse integrate și automatizate pentru detectarea, limitarea și apoi mitigarea atacurilor informatice.

Prin intermediul soluțiilor de infrastructură de securitate cibernetică furnizate ca serviciu de către Datanet (Infrastructure as a Service – „IaaS”), aceste două obiective sunt atinse. 

Astfel obțineți :

un set de produse de ultimă generație tehnologică, utilizat exclusiv de către compania dvs., integrat în cadrul unei arhitecturi de securitate ce protejează întregul dvs. sistem informatic, precum și

acces la o echipă de experți în securitate informatică, care vă asigură configurarea, monitorizarea și actualizarea acestor produse.

Seturile de produse de securitate cibernetică furnizate de către Datanet conțin Next Generation Firewall, VPN, Next Generation IPS (Intrusion Prevention Systems), Web Application Firewall, protecție la malware avansat, sisteme de securitate pentru email și web, sisteme antivirus, sisteme de control acces, sisteme de autentificare multifactor, protectie DNS (prin analiza numelor surselor și destinațiilor traficului de date), Mobile Device Management. Aceste produse sunt grupate în trei pachete integrate, ce asigură niveluri distrincte de complexitate, performanță și cost. 

Cu ajutorul acestor servicii, compania dvs. utilizează în mod optim o arhitectură modernă, integrată și actualizată de securitate informatică, întreținută de o echipă de experți. Acest obiectiv este atins cu un cost considerabil mai mic decât în cazul asigurării securității informatice de către specialiștii IT din cadrul companiei, instruiți în limita bugetului disponibil și în mod frecvent supraîncărcați cu lucrări.

MAI MULTE DETALII  BENEFICII INFRASTRUCTURĂ DE SECURITATE INFORMATICĂ DATANET

  OFERTA NOASTRĂ PENTRU SERVICII DE SECURITATE INFORMATICĂ

  Soluțiile de infrastructură de securitate IT ca serviciu („IaaS”) furnizate de Datanet conțin proiectare, instalare, punere în funcțiune inițiale precum și suport tehnic, reconfigurări la cerere, actualizări și monitorizare în mod permanent. Beneficiați astfel de servicii complete de înaltă calitate cu privire la folosirea unei soluții moderne și performante de securitate informatică. Vă puteți alege nivelul de securitate IT adecvat necesităților companiei dvs., optând pentru una din  variantele de mai jos. 

  PACHET

  ADVANCED SECURITY

  Cisco Next Generation Firewall
  Intrusion Prevention System – Cisco IPS
  Advanced Malware Protection – Cisco AMP and Cisco AMP for endpoints
  Secure Mobility Client –
  Cisco  AnyConnnect Apex
  DNS Security –
  Cisco Umbrella Insights
  Mobile Device Management – Meraki Systems Manager Enterprise
  * Cisco Email security
  *Adaptive Multi-Factor Authentication – Cisco Duo

  * Produs opțional: produsul nu este inclus în oferta de preț de bază

  PACHET

  PREMIUM SECURITY

  Include toate produsele aferente Pachetului Advanced Security

  Simplified identity management –
  Cisco Identity Services Engine (ISE)
  Advanced Web Applications Firewall – F5 WAF
   Incident analysis and reporting service prin intermediul Security Operations Center (SOC)

  Pachetul „Basic Security” oferit de Datanet este dedicat tuturor companiilor care doresc să implementeze o arhitectură de securitate IT standard, asigurând astfel protecția esențială a aplicațiilor IT și a traficului de date. Acest serviciu include gestionarea și combaterea amenințărilor computerizate cunoscute ca și atacuri „Zero Day”, oferindu-vă o protecție continuă pentru sistemele IT. Acest lucru vă permite să vă concentrați asupra obiectivelor principale ale afacerii dumneavoastră.

  Pachetul „Advanced Security” oferit de Datanet este recomandat tuturor companiilor care au nevoie de o arhitectură de securitate IT complexă, care conține cele mai recente tehnologii și aplicații de protecție a datelor critice pentru buna desfășurare a activității. Beneficiați de o echipă de specialiști certificați la cel mai înalt nivel și, în mod permanent, de asistență tehnică specializată pentru a menține integritatea mediului de securitate al companiei dumneavoastră.

  Pachetul „Premium Security” este o soluție de infrastructură IT, care vă pune la dispoziție o arhitectură completă de securitate IT împreună cu serviciile profesionale de administrare a acesteia, asigurând securitate completă pentru rețele complexe și sisteme IT critice pentru buna funcționare a business-ului companiei. De asemenea, beneficiați de vizibilitate extinsă asupra potențialelor amenințări si a comportamentelor nocive prin intermediul serviciului nostru SOC, care vă ajută să preveniți mai bine atacurile cibernetice și să acționați împotriva breșelor de securitate.

  DESCRIEREA SERVICIILOR SECURITY OPERATIONS CENTER (SOC) FURNIZATE DE SOITRON

  Soitron SOC asigură monitorizarea infrastructurii, monitorizarea securității informatice precum și informarea cu privire la apariția de amenințări informatice relevante pentru infrastructura IT a clienților.

  Monitorizăm și analizăm evenimentele 24 de ore/24 ore sau 8 ore/zi, timp de 5 zile / săptămână, conform contractului cu clientul. Dacă se solicită trecerea de la acoperirea de la 8 ore x 5 zile la acoperirea 24 ore x 7 zile, putem să îndeplinim această modificare.

  Pentru monitorizarea securității colectăm jurnalele de la dispozitivele de securitate, cum ar fi firewall-uri, sisteme IDS / IPS, produse de securitate web, e-mail, firewall-uri specializate pentru aplicații web și jurnalele de acces de la servere, prin protocoalele syslog, netflow (ipfix) și eStreamer. Primim și analizăm informații despre evenimente de securitate și de infrastructura IT, precum și informații despre amenințări informatice. După ce identificăm un incident de securitate relevant, notificăm clientul.

  Notificările privind incidentele de securitate trimise clientului conțin următoarele tipuri de informații: Clasificare (prioritate) / Categoria incidentului, Analiza informațiilor, Recomandări și Detalii.

  SLA-ul (Service Level Agreement) nostru standard este următorul:

  Incident de securitate

   • Prioritate 1 – 2 ore.
   • Prioritate 2 – 4 ore.
   • Prioritate 3 – 8 ore.

  Categorii de incidente de securitate (taxonomie Enisa folosită de CSIRT / SOC din întreaga lume):

   • Conținut abuziv – spam, vorbire dăunătoare, copil / sexual / violență;
   • Cod rău intenționat – Virus, Vierme, Troian, Spyware, Dialer, Rootkit;
   • Culegere de informații – Scanare, Sniffing, Inginerie Socială;
   • Încercări de intruziune – Exploatarea vulnerabilităților cunoscute, încercări de conectare, semnătură de atac nouă;
   • Intruziuni – Compromitere de cont privilegiat, Compromitere de cont neprivilegiat, Compromitere de aplicație, Bot;
   • Disponibilitate – DoS, DDoS, Sabotaj, Întrerupere;
   • Securitatea conținutului informațiilor – Accesul neautorizat la informații / modificarea informațiilor;
   • Frauda – utilizarea neautorizată a resurselor, drepturi de autor, mascarada, phishing;
   • Vulnerabil – deschis pentru abuz;
   • Altele – Toate incidentele care nu intră într-una din categoriile specificate mai sus.

  Incident în infrastructură

   • Prioritate 1 – 30 min.
   • Prioritate 2 – 1 oră.
   • Prioritate 3 – 2 ore.
   • Prioritate 4 – 4 ore.

  Categoriile depind de tipul dispozitivelor și de parametrii monitorizați.

  Informările despre amenințări cibernetice (vulnerabilități noi și informații relevante de securitate) depind de scorul CVSS:

  • Prioritate 1 – CVSSv3 critic – 24 ore.
  • Prioritate 2 – CVSSv3 ridicat – 7 zile.
  • Prioritate 3 – Mediu – alte informații de securitate – 31 de zile.

  Opțional, putem bloca atacatorii dacă se solicită de către client această componentă de serviciu, prin integrarea modulelor noastre de blocare cu produsele clientului (firewall-uri / webproxy etc).

  DE CE SĂ ALEGEȚI DATANET SYSTEMS CA FURNIZOR DE SERVICII DE INFRASTRUCTURĂ DE SECURITATE IT?

  Predictibilitate a costurilor

  Alegând soluțiile de infrastructură de securitate furnizată de Datanet, puteți beneficia de un cost și un model de serviciu predictibile.

  Continuitatea afacerii

  Compania noastra vă oferă in mod eficient un serviciu IT care vă facilitează activitatea neîntreruptă.

  Optimizarea resurselor

  Alegând serviciile Datanet vă va ajuta să vă concentrați resursele companiei către direcțiile strategice ale acesteia.

  Riscuri mai mici datorate accesului permanent la o echipă de experți

  Apelând la externalizarea serviciilor de securitate beneficiați de acces permanent la o echipă de experți în securitate IT, la costuri mult mai mici decât cele necesare pentru construirea și menținerea unei echipe proprii în acest sens.

  Produse Premium de securitate

  În cadrul soluției IaaS Datanet veți beneficia de produse premium de securitate IT ale unui lider de piață – Cisco Systems – integrate în cadrul unei soluții complete și actualizate periodic de o echipă de experți certificați de producător.

   

  Dacă doriți o ofertă de preț pentru serviciile prezentate mai sus, vă rugăm să ne contactați la  sales@datanets.ro sau să completați formularul de mai sus.

   

  Dacă doriți să descărcați broșura de prezentare a soluțiilor de infrastructură de securitate IT furnizate ca serviciu și a pachetelor IaaS asigurate de Datanet, vă rugăm să completați formularul de mai jos. 

    

   


   Sunt de acord să fiu contactat pentru informații suplimentareDaNu
   Sunt de acord să fiu informat prin email despre noutăți în portofoliul Datanet Systems.