Datanet Systems

SOLUȚIE INTEGRATĂ DE TELEMEDICINĂ

Datanet Systems a dezvoltat o soluție de telemedicină unicat, prin originalitatea arhitecturii sale.

Necesitatea unei astfel de soluții a apărut ca urmare a multiplelor situații critice cu care se confruntă medicii din secțiile de terapie intensivă, adresând nevoia acestora de a dispune de mijloace de comunicare avansate, care să le permită consultarea rapidă a medicilor de specialitate din afara incintei spitalului.

 

Caracteristici tehnice ale soluției de telemedicină furnizate de Datanet:

   • Permite informarea și consultarea rapidă a medicilor care nu se află în spital,
   • Furnizează informații cu privire la prezența și disponibilitatea personalului medical,
   • Livrează date de monitorizare si imagini live ale pacientului în timp real,
   • Permite accesul securizat la documente medicale specifice,
   • Facilitează vizualizarea informațiilor livrate de echipamente medicale de radiologie și ecografie,
   • Asigură supravegherea video permanentă a pacienților,
   • Permite supervizarea actului medical de la distanță, în timp real,
   • Monitorizează continuu activitatea personalului medical,
   • Oferă acces online la sistemului de supraveghere video pentru rudele pacienților, în intervale orare prestabilite, pe perioade limitate.

Sistemul de telemedicină este ușor si rapid de implementat, simplu de folosit, accesibil in mod securizat de oriunde si oricând folosind smartphones, tablete sau PC-uri, sigur și fiabil, beneficiind de servicii de suport tehnic cu acoperire de 24 de ore din 24.

 

Beneficii principale ale soluției de telemedicină:

   • Crește eficiența actului medical;
   • Crește viteza de intervenție cu efect direct în scăderea morbidității și mortalității;
   • Îmbunătățește măsurile de prevenire a erorilor medicale;
   • Facilitează schimbul de informații între cadrele medicale.

Beneficiile soluției de telemedicină furnizate de Datanet Systems sunt tratate în cadrul următoarelor pagini:

MAI MULTE DETALII  PREZENTARE VIDEO

  telemedicină

  ECRAN MULTITACTIL

  Ecran multitactil cu un design elegant care pune la dispoziția utilizatorilor o interfață performantă.

  CARACTERISTICI CONFIGURABILE

  Flexibilitate în administrarea limitării setului de caracteristici pentru funcțiile de colaborare principale sau pentru a adăuga alte funcții activate de sistemul de operare.

  SOLIE SCALABILĂ

  Prezintă capacități avansate tehnologice ce permit redarea de imagini în timp real, prin conectarea la echipamente specifice, în funcție de necesitățile clientului.

  SISTEM DE COMUNICAȚII OPTIMIZAT

  Permite accelerarea migrării, prin evaluarea disponibilității rețelei de a sprijini sistemul și prin dezvoltarea unui design de sunet.

  COLABORARE VIRTUALĂ EXTINSĂ

  Soluția oferă imagini video în format HD, prin sistemul de videoconferință, funcții pentru comunicații unificate, un ecran pentru laptop și capabilități extinse de utilizare.

  ASISTENȚĂ VIRTUALĂ

  Soluția pune la dispoziție un sistem mobil de teleprezență/sistem teleconferință care oferă posibilitatea de a consulta de la distanță, optimizând astfel timpul petrecut în saloanele pacienților.

  DEPARTAMENT MONITORIZARE ICU (INTENSIVE CARE UNIT)

  Locație special amenajată în scopul monitorizării saloanelor pacienților, echipată cu un computer cu mai multe ecrane, unde rulează o aplicație prin care pot fi gestionate imaginile video.

  Soluția tehnică:

  • Soluția de telemedicină propusă de Datanet este dezvoltată pe arhitectură de ultimă generație, Cisco Unified Communications;
  • Integrează sistemele  Cisco Unified Communication Manager,  Cisco Unified Presence și  Cisco Telepresence Server, permițând găzduirea de conferințe audio-video (teleconferință și videoconferință) cu mai mulți participanți.
  • De asemenea, soluția integrează terminale Cisco cu ecran HD tactil, camere video HD cu conectivitate Wi-Fi, dotate cu senzori de mișcare și optimizate pentru înregistrarea pe timp de noapte.
  • Fiecare incintă este monitorizată video și audio cu ajutorul unui sistem de video surveillance care stochează înregistrările audio-video, utilizatorii putând avea acces permanent la imagini live sau la cele arhivate. Sistemul poate include un car de teleprezență ce se poate deplasa autonom pentru realizarea de transmisii audio-video și conectarea cu echipamentele medicale.

  DESCARCĂ GRATUIT PREZENTAREA SOLUȚIEI

  Pentru a afla mai multe informații, te invităm să descarci prezentarea detaliată a soluției, după completarea datelor de contact în formularul de mai jos.


   Sunt de acord să fiu contactat pentru informații suplimentareDaNu