Datanet Systems

INFRASTRUCTURĂ REȚELE DE DATE

Datanet Systems este unul dintre puținii integratori de sistem locali capabili să garanteze disponibilitatea și nivelul de performanță al infrastructurii clienților săi și care deține competențe multi-vendor. Oferim soluții complete de Data Networking Infrastructure (infrastructură rețele de date) pentru companii și organizații publice precum și pentru furnizorii de servicii telecom prin intermediul unui portofoliu extins de tehnologii premium, care include:

 • Echipamente active de infrastructură de rețele de date;
 • Sisteme Software Defined de rețele de date;
 • Aplicații de inventariere, administrare și configurare a infrastructurii;
 • Soluții de securitate IT;
 • Sisteme de management al performanței sistemelor de rețea de date.

Complementar, Datanet Systems oferă servicii de evaluare, consultanță, implementare, dezvoltare și suport. Soluțiile end-to-end furnizate sunt pretestate în laboratorul Datanet, care permite replicarea scenariilor și configurațiilor eterogene întâlnite la clienți. Oferta Datanet este susținută prin certificări și experiența acumulată în numeroase implementări.

Beneficiile produselor și serviciilor Datanet Systems în domeniul infrastructurii de rețea de date sunt tratate in cadrul urmatoarelor pagini:

MAI MULTE DETALII  INFRASTRUCTURĂ REȚELE DE DATE PENTRU COMPANII

  Tehnologiile și vitezele de acces, amenințările și sistemele de securitate IT, creșterea numărului de dispozitive conectate în rețea fac ca domeniul infrastructurii de comunicație a companiei să fie extrem de dinamic. 

  Datanet Systems oferă organizațiilor de dimensiuni medii și mari soluții complete de infrastructură de rețea de date, dezvoltate pe baza cerințelor specifice. Clienții Datanet beneficiază de posibilitatea pretestării în medii reale a echipamentelor și configurațiilor alese, ceea ce le asigură identificarea și eliminarea rapidă a problemelor de interoperabilitate și atingerea parametrilor de performanță optimi.

  Sistemele integrate de infrastructură furnizate de Datanet, validate în proiecte realizate în varii industrii, includ de la echipamente și aplicații de networking până la unelte avansate de securitate și platforme de monitorizare și control, folosind produse premium de la furnizori cu poziții de lider de piață.

  INFRASTRUCTURĂ REȚELE PENTRU OPERATORI TELECOM

  Datanet Systems oferă furnizorilor de servicii de telecomunicații soluții de infrastructură de rețele de date scalabile, capabile să răspundă cerințelor specifice de flexibilitate, agilitate și diponibilitate. Tehnologiile de nouă generație oferite sunt optimizate atât din punct de vedere al costului de achiziție, cât și al celui de operare. 

  Competențele multi-vendor pe care le deținem și experiența acumulată în numeroase proiecte pe parcursul a peste două decade ne permit să construim oferte adaptate cerințelor fiecărui client.

  Oferta Datanet Systems include soluții integrate, echipamente individuale, configurații pretestate, topologii de infrastructură de rețea validate în proiecte de amploare națională, servicii de proiectare, instalare și migrare planificată a traficului de pe infrastructurile existente pe cele noi.

  Parteneri Datanet Systems: Cisco, Juniper Networks, F5.

  SISTEME DE MANAGEMENT INFRASTRUCTURĂ REȚELE DE DATE

  Odată cu creșterea  complexității și a diversificării dispozitivelor care se conectează la rețea și a modului în care acestea interacționează, nevoile  administratorilor de rețea s-au modificat. Astăzi operarea și mentenanța rețelelor de dimensiuni medii sau mari, alcătuite din echipamente eterogene care oferă servicii diversificate, este imposibil de realizat fără platforme dedicate.

  Datanet Systems are în portofoliu o gamă variată de soluții pentru managementul rețelelor de date, care acoperă atât zona de management al performanței și defectărilor, cât și cea de management al configurațiilor și de inventariere. De asemenea, Datanet Systems oferă servicii de proiectare și dezvoltare a unor module adiționale care aduc funcționalități noi, menite să îndeplinească nevoile de business ale clienților.

  MAI MULTE DETALII