Datanet Systems

Datanet » Tehnologii și soluții IT » Soluții complete de colaborare la distanță

SOLUȚII COMPLETE DE COLABORARE LA DISTANȚĂ (WORK FROM HOME/REMOTE)

Adopția mobilității și a serviciilor Cloud în mediul enterprise devin, în contextul internațional actual (pandemia de COVID-19), elemente esențiale pentru orice companie ce doreste să își mențină poziția în piață. Scăderea dependenței angajatilor de spațiile de lucru strict delimitate a devenit nu doar un trend, ci o necesitate. Dacă doriţi să eliminaţi riscurile transportului în comun şi prezenţei la birou, dar sa vă mențineți capacitățile operaționale, productivitatea și conectarea angajaților și colaboratorilor, Datanet Systems deține un portofoliu de soluții complete de colaborare la distanță, potrivite pentru nevoile companiei dumneavoastră.

Experiența noastră, dobandită și valorificată în implementările realizate în peste 20 de ani de integrare de soluții IT complexe, ne permite să oferim clienților noștri soluții eficiente și sigure de comunicații și colaborare pentru munca remote (work from home). Acestea sunt adaptate nevoilor specifice, fără să necesite eforturi investiționale majore.

În funcție de numărul de participanţi, funcționalități şi cerintele de securitate, Datanet Systems, partener Cisco Gold specializat la nivel Master în Comunicații Unificate Cisco, vă poate pune rapid în funcțiune un sistem eficient și securizat de colaborare. Astfel le permiteți angajaţilor companiei să lucreze de acasă (work from home) sau de la distanță (acces remote) la fel de eficient ca de la birou, cu orice dispozitiv, sistem de operare sau tip de conexiune.

 

Recomandări soluții de colaborare la distanță

Pentru colaborarea la distanță Datanet Systems vă recomandă următorul set de produse premium de colaborare și de securitate informatică:

 • Cisco Webex – soluţie profesională de colaborare, foarte utilizată la nivel global, impreuna cu gama de teminale video Cisco pentru colaborare la distanță;
 • Cisco Umbrella pentru verificarea securitatii cererilor de comunicație la nivel DNS;
 • Next generation firewall Cisco ASA si Cisco AnyConnect VPN pentru conexiuni VPN (rețea privată virtuală) criptate prin Internet;
 • Cisco Duo pentru autentificarea multifactor a angajatilor și
 • Meraki Systems Manager Enterprise pentru managementul dispozitivelor mobile. 

MAI MULTE DETALII  Avantajele soluțiilor de colaborare

   

  Soluțiile noastre vă asigură mediu de lucru remote eficient și sigur cu ajutorul caruia beneficiați de următoarele avantaje:

  • Alcătuiesc infrastructura pentru implementarea lucrului de acasa în cadrul unui plan de continuitate a afacerii;
  • Contribuie la reducerea de costuri prin realizarea întâlnirilor de lucru fără deplasări la distanță, într-un mediu care asigură contactul față în față și partajarea de conținut într-un mod simplu, printr-un sistem de videoconferință;
  • Asigură colaborarea facilă cu alte organizații externe care dispun de un sistem de comunicație de voce sau video.
  Soluții work from home

  Beneficiile soluției de lucru și colaborare la distanță furnizate de Datanet Systems sunt tratate în cadrul următoarelor pagini:

  Pentru a afla mai multe detalii despre oferta Datanet și despre capabilitățile tehnice ale produselor și serviciilor descrise mai sus, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact din această pagină sau scriindu-ne la adresa sales@datanets.ro.

  MAI MULTE DETALII