Datanet Systems

Datanet » Tehnologii și soluții IT » Infrastructură datacenter

INFRASTRUCTURĂ DATACENTER

Datanet Systems deține o experiență solidă în implementarea și gestionarea completă a proiectelor de infrastructură datacenter. Suntem unul dintre puținii integratori de sistem locali capabili să ofere de la servicii de consultanță, proiectare și relocare, până la cele de dezvoltare, optimizare și migrarea către arhitecturile moderne de data center.
 
Parteneri Datanet Systems: Cisco, EMC, VMware, Veeam, NetApp, Fujitsu, F5. Beneficiile produselor și serviciilor Datanet Systems în domeniul infrastucturii de data center (centre de date) sunt tratate in cadrul urmatoarelor pagini:

SISTEME SOFTWARE DEFINED NETWORKING PENTRU INFRASTRUCTURĂ DATA CENTER

Datanet Systems este printre puțini integratori de sistem locali cu experiență și competențe reale în domeniul tehnologiilor Software Defined Networking (SDN). Soluțiile SDN pe care le dezvoltăm sunt bazate pe o tehnologie lider la nivel mondial, cu un ritm de adopție accelerat.

Avantajele pe care le oferă tehnologia SDN furnizată de Datanet sunt:

 • creșterea nivelului de performanță al aplicațiilor;
 • simplificarea și automatizarea procesului de management al rețelei;
 • reducerea efortului de administrare a aplicațiilor;
 • optimizarea operațiunilor de configurare și provizionare;
 • eficientizarea alocării și utilizării resurselor;
 • îmbunătățirea nivelului de securitate și conformitate.

Soluția oferită de Datanet Systems are la bază arhitectura Cisco Application Centric Infrastructure (ACI).

Datanet Systems este prima companie care a investit în crearea și dezvoltarea unui laborator Cisco ACI în România, ceea ce permite simularea, testarea și validarea arhitecturilor de nouă generație în scenarii ce reproduc specificații și configuratii reale.

Prin competențele multivendor pe care le deținem și capabilitățile extinse de integrare ale tehnologiei SDN în mediile eterogene, asigurăm tranziția graduală de la infrastructurile tradiționale către arhitecturile de nouă generație și oferim posibilitatea rentabilizării investițiilor deja realizate.

Beneficiile soluției Cisco ACI și expertiza echipei Datanet sunt demonstrate de rezultatele proiectelor de infrastructură datacenter SDN finalizate de noi

MAI MULTE DETALII



  Produse și tehnologii din portofoliul Datanet pentru datacenter:

   

  Sisteme Software Defined din portofoliul Datanet:

   

  MAI MULTE DETALII