Datanet Systems

CENTRU DE TESTARE

CENTRU DE TESTARE AUTORIZAT
PEARSON VUE

Datanet Systems este un Centru de testare autorizat Pearson VUE.

Programul testelor: Luni – Vineri, 09:00-17:00

Cum vă puteţi înregistra pentru un examen: pentru înregistrarea online la un examen Pearson VUE apăsaţi aici sau luaţi legătura cu noi prin intermediul formularului de contact disponibil aici.

Regulile Centrului de Testare:

Trebuie să ajungeţi la Centrul de Testare cu cel puţin 15 minute înainte de ora la care aţi fost programat. Acest interval de timp suplimentar vă va permite să vă înregistraţi şi să vă relaxaţi înainte de începerea examenului. Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că trebuie să vă programaţi examenul cu cel puţin 24 de ore înainte.

Înainte de a putea intra în sala de examen vi se vor solicita 2 acte de identitate, din care unul trebuie să fie un document oficial, emis de autorităţi, cu fotografie.

Ambele trebuie să fie semnate. Vă rugăm să vă asiguraţi că aveţi la dvs. cele două acte de identitate când veniţi la centrul de testare.

Veţi citi şi veţi semna „Acordul privind regulile pentru candidaţii VUE” pus la dispoziţie de administrator.

Nu aveţi voie să intraţi cu obiecte personale în sala de examen, cum ar fi: genţi, poşete, telefoane mobile, computere de mână / echipamente PDA sau alte aparate electronice, pagere, ceasuri, portofele, cărţi, alimente sau băuturi. Toate aceste obiecte vor fi depozitate într-un loc sigur pe care vi-l va indica administratorul.

Pentru a fi mai bine informat despre cerințele de securitate pentru a da un test prin Pearson VUE, vă rugăm să urmăriți un scurt videoclip. Acest videoclip acoperă o gamă de proceduri de securitate pe care candidații le-ar putea întâlni în cadrul testelor.

Administratorul va începe examinarea şi vă va explica regulile examenului.

Timpul scurs din examen este măsurat automat de sistem şi va fi afişat pe ecranul computerului. Nu sunt recomandate pauzele, având în vedere că pe durata pauzei nu va fi oprit cronometrul examenului.

Administratorul vă va monitoriza continuu pe toată durata examenului.

Dacă întâmpinaţi probleme care vă afectează capacitatea de a susţine examenul, vă recomandăm să îl informaţi imediat pe administratorul examenului.

Administratorul nu poate răspunde la întrebări legate de conţinutul examenului.

La sfârşitul examenului punctajul dvs. va fi afişat pe ecran şi veţi primi un raport tipărit privind punctajul obţinut după ce veţi returna administratorului tăbliţa de scris care se poate şterge.

Puteţi verifica sau autentifica raportul dvs. de punctaj aici, utilizând Numărul de înregistrare şi Codul de validare care apar pe raportul de punctaj.

Formularul de înregistrare va fi semnat la finalul examenului.

Dacă nu respectaţi regulile sau dacă se suspectează că încercaţi să copiaţi sau să umblaţi la calculator, acest lucru va fi raportat la Pearson VUE şi la sponsorul examenului, examenul dvs. va fi anulat, sponsorul poate lua alte măsuri cum ar fi retragerea certificării dvs. şi nu vi se va returna taxa de examinare.

CERTIFICĂRILE PROFESIONALE CISCO

Certificările Cisco, care se bucură de o foarte bună reputaţie și recunoaștere în întreaga lume, reprezintă confirmarea cunoştinţelor și competențelor specialiştilor atestați. Ele se numără printre cele mai căutate calificări pentru profesioniştii în internetworking. Fast Lane oferă cursuri de instruire care îi pregătesc temeinic pe specialiştii în reţele pentru diferite Certificări Cisco.

CERTIFICĂRI GENERALE

Trei niveluri de certificare:

Cisco oferă trei niveluri de certificare: de la Asociat, nivelul de bază de certificare în reţele, la nivelul Profesionist care este mai avansat, până la Expert, cel mai înalt nivel de certificare pentru specialiştii în reţele.

Şase direcţii de certificare:

Se pot obţine certificări în diferite domenii: Rutare şi Comutare, Proiectare, Securitatea reţelelor, Furnizor de servicii, Reţele pentru stocare, Voce.

Specializările Cisco:

În afară de programele generale de calificări Cisco, sunt disponibile şi certificările de Specialist Calificat Cisco pentru a demonstra competenţa în anumite domenii de tehnologie, soluţii şi/sau posturi.