Datanet Systems

OUTSOURCING IT & SOFTWARE DEVELOPMENT

În noiembrie 2017 a fost creată compania Datanet Systems Software SRL, având sediul în România și asociat unic compania Datanet Systems SRL. Obiectul principal de activitate al companiei este realizarea software-ului la comandă (cod CAEN 6201). În iunie 2019 a fost creată compania Skills Unit SRL, având acționari companiile Datanet Systems SRL și Datanet Systems Software SRL. Obiectul principal de activitate al Skills Unit este contractarea pe baze temporare a personalului (cod CAEN 7820). Ambele companii vă asigură servicii de Outsourcing IT & software development.

Clienții noștri pot experimenta diferența dintre operațiunile IT tradiționale externalizate și serviciile administrate de Outsourcing IT & Software Development furnizate de către Datanet Systems Software, care creează valoare adăugată și promovează inovațiile. Modelul nostru transparent de livrare păstrează clienții noștri mereu în poziția de conducere. Păstrând controlul asupra indicatorilor de performanță și a costurilor, clienții setează viziunea și totodată rămân agili, concentrați asupra activităților principale. 

Cum experimentați serviciile noastre de Outsourcing IT & Software Development

Vom personaliza serviciul de livrare pe baza nevoilor dumneavoastră unice de afaceri. Experimentați un mediu transparent în care anticipați, planificați și controlați toate costurile. Bucurați-vă de comunicarea noastră proactivă, având contact permanent cu Managerul dedicat contului dumneavoastră.

Cu ajutorul nostru aveți control asupra performanței companiei dumneavoastră. Beneficiați de un set extensiv de instrumente implementate pentru a vă oferi rapoarte online privind indicatorii de performanță. Obțineți un avantaj competitiv prin IT și profitați de inovația generată de specialiștii noștri.

Vă puteți baza pe echipa noastră dedicată, care va gestiona cu atenție tranziția departamentului dumneavoastră actual de IT către modelul de livrare gestionat de Datanet, fără impact asupra afacerii dumneavoastră. Folosiți potențialul de inovare al Datanet în timpul tranziției pentru a vedea îmbunătățiri imediate. Ariile noastre principale de activitate sunt:

OUTSOURCING PENTRU
APLICAŢII IT

Oferim servicii de dezvoltare software care acoperă fiecare etapă a ciclului de viață al unei afaceri cu ajutorul echipei noastre de dezvoltatori, testeri și ingineri calificați.

SERVICII GESTIONATE

Îndepărtați durerile de cap provocate de provizionarea sistemelor informatice – sau chiar a întregii infrastructuri IT – prin externalizarea managementului către noi. Suntem aici pentru a ne îngriji de resursele dumneavoastră IT, achizițiile și logistica referitoare la PC-uri, servere, routere și switch-uri.

CENTRU OPERAȚIUNI DE SECURITATE

Inginerii de top din Centrul nostru de Operațiuni de Securitate vor analiza activitatea din rețelele companiei, servere, puncte finale, baze de date, aplicații, site-uri Web și alte sisteme, cu scopul de a detecta și de a răspunde diverselor incidente de securitate cibernetică, folosind o combinație de soluții tehnologice moderne și un set de procese robuste.

Datanet Systems Software și Skills Unit fac parte din Soitron Group, grup de firme cu 25 de ani de experiență în servicii de outsourcing în Europa de Est.

Pentru mai multe informații sau alte detalii referitoare la serviciile de oferite de Datanet Systems Software, vă rugăm să ne contactați la adresa de email sales@datanets.ro sau prin intermediul formularului de contact disponbil AICI.