Datanet Systems

SERVICII DE INTEGRARE IT

Pentru a oferi clienților servicii consistente și de calitate, alocăm fiecărui proiect ingineri de sistem cu o experiență tehnică și de management relevantă. Pentru serviciile de integrare de sisteme IT, Datanet Systems, membru al Soitron Group, are o echipă tehnică formată din 11 Cisco Certified Internetwork Experts (CCIE) și 32 Cisco Certified Network Professionals (CCNP) care, suplimentar, dețin multiple alte certificări profesionale.

INTEGRARE DE SISTEME IT

 

 

Pentru integrarea diverselor tehnologii, Datanet Systems are la dispoziție o echipă cu peste 50 de ingineri și tehnicieni, prezentă în București și alte 10 orașe mari din Romania.

SUPORT TEHNIC ȘI EXTERNALIZARE

 

Datanet Systems oferă servicii de asistență tehnică la distanță sau la sediul clientului.

Datanet Systems pune la dispoziția clienților ingineri specializați pentru activități de out-tasking pentru asigurarea continuității în managementul proiectelor și proceselor.

INFRASTRUCTURĂ DE SECURITATE IT CA SERVICIU DATANET

 

Folosind serviciul „Datanet Security IaaS” beneficiați de un set integrat de produse premium și de acces permanent la o echipa de experți în securitate IT, la un preț competitiv.

INSTRUIRE TEHNICĂ

 

Tipurile de cursuri disponibile sunt foarte diversificate, de la seminarii și prezentări, până la cursuri tehnice cu un ridicat nivel de specializare.

CENTRU DE TESTARE

 

Certificările Cisco, care se bucură de o foarte bună reputaţie și recunoaștere în întreaga lume, reprezintă confirmarea cunoştinţelor și competențelor specialiştilor atestați.

OPȚIUNI DE FINANȚARE

 

Datanet Systems oferă clienților două soluții de protejare a disponibilităților de numerar la  achiziția de infrastructură IT&C.