Datanet Systems

Datanet » Regulamentul Tombolei ‘CX Survey 2022’

Regulamentul Tombolei ‘CX Survey 2022’

1. Organizatorul Tombolei “CX Survey 2022” (denumită în cele ce urmează „Tombola”) este Datanet Systems SRL, cu sediul social in România, Bucureşti, Sectorul 5, Strada Sfântul Elefterie nr. 18, clădirea Elefterie, parter, etajul 1 parte A, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J40/2905/1998, având CUI 10363046 (denumit în cele ce urmează „Organizatorul”). Tombola se desfășoară în data de 19 decembrie 2022, online. Compania Datanet Systems isi rezerva dreptul de a schimba regulile tombolei fara ca participantii sa fie anuntati in mod prealabil.

 

2. Conditii de participare

Pot participa la Tombola persoane fizice cu cetățenie română care activeaza in companii cu care Datanet desfășoară activități de business, cu domiciliul în România, cu vârsta peste 18 ani, cu excepția angajaților Datanet Systems si ai partenerilor si distribuitorilor nostri.

3. Regulament de participare/desfasurarea campaniei

3.1. Prezenta Tombola se desfasoara in intervalul 1 noiembrie – 15 decembrie 2022, cu extragerea finala pe data de 19 decembrie 2022.
3.2. In cadrul tombolei se ofera urmatorul premiu:
Apple Watch S7 GPS 45 Midnight Aluminium Sport Band – 1 buc.
3.3. Sunt considerati participanti in cadrul Tombolei, persoanele care indeplinesc cerintele enuntate la articolul 2 al prezentului Regulament si care valideaza aceste cerinte prin inregistrarea raspunsului la chestionar folosind adresa de email aferenta companiei in care activeaza.
3.4. Premiul poate fi acordat doar participantului care ofera Organizatorului urmatoarele date: Nume si prenume, Nume angajator, Departament, Functie, numar de telefon si adresa de contact pentru expedierea premiului. Aceste date se solicita doar dupa tragerea la sorti desfasurată in data de 19 decembrie 2022. Organizatorul va solicita aceste date de contact doar in vederea expedierii premiului castigat.
3.5. Nu vor fi considerate eligibile pentru a castiga premiul prezentei Tombole, persoanele care se inregistreaza folosind adrese de email personale, de tip @gmail, @yahoo, @aol, @outlook, etc.
3.6. Inregistrarea la tombola desfasurată in intervalul 1 noiembrie – 15 decembrie 2022 se realizeaza prin platforma Typeform, dupa completarea Survey-ului CX iar participantii trebuie sa respecte toate conditiile de eligibilitate ale prezentului Regulament, detaliate la articolele 2, 3.3, 3.4 si 3,5.
3.7. Participarea la Tombola este optionala, toti vizitatorii paginii https://datanets-cx-survey.typeform.com/to/nWaTg0Ok putand vizualiza si raspunde intrebarilor aferente survey-ului, fara a fi nevoiti sa participe la tombola sau sa completeze date de contact.
3.8. Pentru a se inscrie in tombola, respondentii survey-ului CX trebuie sa completeze adresa de email aferenta companiei in care activeaza si sa ia la cunostinta si sa fie de acord cu “Regulamentul Tombolei CX Survey 2022” si cu “Politica de prelucrarea datelor cu caracter personal”.
3.9. Participantii care au oferit o adresa de email valida, ca urmare a inscrierii la tombola, vor primi in termen de 48 ore un email de confirmare a inregistrarii, ce va contine un cod unic de inregistrare care va fi folosit ca identificator in tragerea la sorti.
3.10. Tombola se realizeaza folosind website-ul https://wheelofnames.com/ iar filmarea extragerii castigatorilor va fi postata pe pagina de LinkedIn a Datanet Systems https://web.archive.org/web/20160417205155/https://www.linkedin.com/company/datanet-systems
3.11. Castigatorul tombolei va fi notificat pe emailul furnizat pentru inscriere si va avea la dispozitie un termen de 72 de ore pentru a trimite a trimite datele de contat necesare pentru livrarii premiului. E-mailul de notificare trimis de Organizator conține informații referitoare premiul castigat, informatiile necesare trimiterii premiului, modalitatea prin care premiul este trimis.
3.12. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul va trebui sa semneze pentru Datanet Systems un proces verbal de predare-primire.

4. Raspunderea Organizatorului

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la functionalitatea progamului de posta electronica al participantului pe durata corespondentei cu acesta.

5. Ștergerea informațiilor/datelor de participare:

Participantii au dreptul de a solicita ștergerea datelor/retragerea participării la Concurs oricând, în formă scrisă la adresa cx@datanets.ro sau dataprotection@datanets.ro. Calea juridică este exclusă.