"> Integrare de sisteme - Datanet Systems

Datanet Systems

INTEGRARE DE SISTEME

Infrastructurile ITC moderne permit accesul la informație atât utilizatorilor interni, cât și clienților, partenerilor și furnizorilor, fără compromisuri în ceea ce privește securitatea. Serviciile de implementare – instalare și configurare de echipamente IT și de telecomunicații – oferite de Datanet Systems satisfac aceste cerințe și asigură următoarele beneficii:

      • respectă o metodologie strictă de implementare;
      • reduc riscurile de apariție a disfuncționalităților în rețea;
      • minimizează riscurile inerente schimbărilor în rețelele operaționale.

Datanet Systems este unul dintre cei mai importanți integratori de soluții informatice complexe din România, lider de piață pe segmentele de data networking, comunicații unificate, videoconferință, infrastructură de Contact Center etc.

Datanet Systems este partenerul Cisco cu cea mai mare cotă de piață din România, este Cisco Gold Partner din 2004 și deține cea mai mare echipă de specialiști certificați Cisco din România. De asemenea, Datanet dezvoltă relații de afaceri și parteneriate cu furnizori internaționali de top precum: EMC, VMware, Symantec, FireEye, LANDesk, Certes Networks, Aruba, Zoom International, AirWatch.

Pentru integrarea diverselor tehnologii, Datanet Systems are la dispoziție o echipă cu peste 50 de ingineri și tehnicieni, prezentă în București și în alte 10 orașe mari din România. Dintre aceștia, 12 sunt experți Cisco Certified Internetwork care dețin competențe avansate pe tehnologii de securitate, comunicații unificate, routere, swich-uri etc.

Pentru mai multe informații sau alte detalii referitoare la serviciile de integrare de sisteme IT oferite de Datanet Systems, vă rugăm să ne contactați la adresa de email sales@datanets.ro sau prin intermediul formularului de contact disponbil AICI.