"> Opțiuni de finanțare - Datanet Systems

Datanet Systems

OPȚIUNI DE FINANȚARE

Datanet Systems oferă clienților două soluții de protejare a disponibilităților de numerar la achiziția de infrastructură IT&C.

1) Cisco easylease 0% – un program dedicat companiilor mici și mijlocii pentru achiziția de tehnologie Cisco. Permite companiilor mici și medii să adopte tehnologii de ultimă generație, produse și soluții Cisco, în regim leasing. Oferta este foarte flexibilă, iar procedurile de acordare a finanțării sunt rapide. Plățile pot fi lunare sau trimestriale și ajută companiile să țină sub control cheltuielile operaționale și de capital. Easylease 0% este o ofertă financiară cu dobândă variabilă, disponibilă în variantă promoțională cu un nivel foarte competitiv al dobânzilor, pentru tranzacții de până la 200.000 de euro, în termenii de analiză și aprobare a creditului specifici.

2) Achiziția de infrastructură ca Serviciu direct de la Datanet Systems. Datanet poate oferi clienților infrastructură IT&C în regim de serviciu. Datanet asigură design-ul soluției, instalarea, operarea și mentenanța echipamentelor și sistemelor pe baza unui SLA (Service Level Agreement) predefinit. Calitatea serviciilor este permanent monitorizată și respectată, iar valoarea serviciilor va fi facturată clientului lunar sau trimestrial.

Pentru mai multe informații sau alte detalii referitoare la opțiunile de finanțare oferite de Datanet Systems, vă rugăm să ne contactați la adresa de email sales@datanets.ro sau prin intermediul formularului de contact disponbil AICI.