Datanet Systems

Datanet » Webinar Datanet: Gestionarea automatizată a rețelei cu ajutorul soluției Infosim StableNet

WEBINAR DATANET: Gestionarea automatizată a rețelei cu ajutorul soluției Infosim StableNet®

19 mai 2022 I ora 14:00 I Participare gratuită

 

Gestionarea eficientă a rețelelor de dimensiuni mari, cu necesități de monitorizare pentru cantități mari de echipamente și de aplicații, fiecare cu nevoi specifice de management, pune presiune pe administratorii IT pentru a putea face față complexității și volumelor de date, de alerte și de activități. Aceste provocări pot fi depășite cu ajutorul platformei Infosim StableNet®, ce oferă o interfață centralizată, unică, pentru inventarierea, monitorizarea și configurarea mediilor de rețea și serviciilor IT în medii multivendor.

Participă la webinar-ul “Gestionarea automatizată a rețelei cu ajutorul soluției Infosim StableNet®”, organizat de Datanet Systems alături de Infosim®, ce va susținut de Mirko Vyskocil, Regional Sales Manager, și Vlad Singeorzan, Senior Consultant, din cadrul Infosim®, care vor prezenta o serie de beneficii imediate obţinute de companii prin utilizarea platformei StableNet®, precum vizibilitate extinsă, viteză de reacție ridicată, dar și altele, care contribuie la creșterea eficienței operaționale și nu numai. În plus, webinar-ul va include la final și o demonstrație practică a utilizării platformei Infosim StableNet®.

NOTĂ: Webinar-ul va fi susținut în engleză și română.

Header webinar infosim, 19 mai (2)

LOCAȚIA: Eveniment organizat online, pe platforma Webex Events.

Află mai multe despre parteneriatul de succes între Datanet Systems și Infosim® într-un interviu realizat de David Toumajian, Director de Marketing Infosim®, cu Gabriel Muşat, Director Executiv Adjunct Datanet Systems – aici.