Datanet Systems

STUDIU IDC - VALOAREA ADĂUGATĂ A SOLUȚIILOR CISCO SD-WAN

VALOAREA ADAUGATĂ A SOLUȚIILOR CISCO SD-WAN. BENEFICIILE RAPORTATE DE UTILIZATORI – DECEMBRIE 2020

 

Printr-un proces cuprinzător de colectare a datelor, International Data Corporation (IDC) a intervievat recent întreprinderile cu operațiuni comerciale distribuite pentru a înțelege impactul implementării tehnologiei Cisco software-defined wide-area networking (SD-WAN). Aceast studiu surprinde rezultatele: organizațiile au descris îmbunătățirea substanțială a performanței rețelelor wide-area (WAN), chiar și în timp ce optimizează costurile de funcționare a mediilor lor WAN.

Aceste descoperiri întăresc motivul pentru care apariția tehnologiei SD-WAN a fost unul dintre cele mai importante progrese pentru rețelele enterprise în ultimii ani. Pe măsură ce companiile mari continua să implementeze tehnologia SD-WAN și să extindă utilizarea sa, dincolo de implementările inițiale, în inițiative la scară largă, beneficiile tehnologiei SD-WAN cresc.

Puteți afla mai multe informații referitoare la valoarea adaugată adusă de soluțiile SD-WAN organizațiilor, precum și rezultatele obținute în organizațiile ce folosesc această tehnologie, prin descărcarea studiului: „Valoarea adăugată a soluțiilor SD-WAN Cisco. Beneficii raportate de utilizatori” disponibil prin formularul de mai jos.

 

Dacă doriți să descărcați studiul: „Valoarea adăugată a soluțiilor SD-WAN Cisco. Beneficii raportate de utilizatori”, vă rugăm să completați formularul de mai jos.   

 


    Sunt de acord să fiu contactat pentru informații suplimentare DaNu