Datanet Systems

Datanet » Valoarea adăugată a soluțiilor SD-WAN Cisco. Beneficii raportate de utilizatori

STUDIU IDC - VALOAREA ADĂUGATĂ A SOLUȚIILOR CISCO SD-WAN

VALOAREA ADAUGATĂ A SOLUȚIILOR CISCO SD-WAN. BENEFICIILE RAPORTATE DE UTILIZATORI – DECEMBRIE 2020

 

Printr-un proces cuprinzător de colectare a datelor, International Data Corporation (IDC) a intervievat recent întreprinderile cu operațiuni comerciale distribuite pentru a înțelege impactul implementării tehnologiei Cisco software-defined wide-area networking (SD-WAN). Acest studiu surprinde rezultatele: organizațiile au descris îmbunătățirea substanțială a performanței rețelelor wide-area (WAN), chiar și în timp ce optimizează costurile de funcționare a mediilor lor WAN.

Aceste descoperiri întăresc motivul pentru care apariția tehnologiei SD-WAN a fost unul dintre cele mai importante progrese pentru rețelele enterprise în ultimii ani. Pe măsură ce companiile mari continua să implementeze tehnologia SD-WAN și să extindă utilizarea sa, dincolo de implementările inițiale, în inițiative la scară largă, beneficiile tehnologiei SD-WAN cresc.

Puteți afla mai multe informații referitoare la valoarea adăugată adusă de soluțiile SD-WAN organizațiilor, precum și rezultatele obținute în organizațiile ce folosesc această tehnologie, prin descărcarea studiului: „Valoarea adăugată a soluțiilor SD-WAN Cisco. Beneficii raportate de utilizatori” disponibil prin formularul de mai jos.

 

Dacă doriți să descărcați studiul: „Valoarea adăugată a soluțiilor SD-WAN Cisco. Beneficii raportate de utilizatori”, vă rugăm să completați formularul de mai jos.   

 


    Sunt de acord să fiu contactat pentru informații suplimentareDaNu
    Sunt de acord să fiu informat prin email despre noutăți în portofoliul Datanet Systems.