Datanet Systems

Datanet » Elemente de conectică Just Slim, cu Datanet Systems Cluj

SERVICII PROFESIONALE ŞI EXPERTIZĂ TEHNICĂ ÎN DOMENIUL CABLĂRILOR STRUCTURATE​

În calitate de partener oficial Triotronik și unic distribuitor al brandului de conectică Just SLIM, Datanet Systems Cluj oferă servicii profesionale şi expertiză tehnică în domeniul cablărilor structurate de curenți slabi și fibră optică pentru centre de date, birouri sau clădiri.

Cu o experiență vastă în domeniu, validată de-a lungul celor peste 18 ani de activitate, compania a facilitat diverse proiecte de anvergură pentru companii internaționale importante din domeniul retail și producție industrială.

Oferim servicii de amenajare de camere de date și cablare structurată cu produsele Triotronik, pentru toate fazele ciclului de viaţă al sistemelor furnizate!

PROIECTARE

INSTALARE

CONFIGURARE

ADMINISTRARE

MAI MULT DECÂT

UN SIMPLU

CABLU DE LEGATURĂ

Just SLIM reprezintă o categorie inovatoare de cabluri și conectori care ridică managementul cablurilor la un alt nivel, fiind visul oricărui profesionist IT care gestionează un data-room.

Hai să te convingi singur!

Interesat de produsele Just SLIM? Completează formularul de mai jos și vă expediem gratuit un set de mostre pentru a evalua într-un mod realist calitatea acestora!

Caracteristicile gamei de conectică SLIM:

Extrem de subțiri, doar 1.1 mm

Flexibilitate extremă

CAT6a, respectă standardul EN 50173

Viteze de până la 10 Gbps (max 100m)

Permit Power over Ethernet (PoE)

Mufe ultra-rezistente

Rezistente la temperaturi extreme (-40°C până la +105°C)

Portofoliul SLIM foarte diversificat, ce acoperă toate necesitățile de cablare!

Prin intermediul Datanet Systems Cluj, elementele de conectică Just SLIM sunt disponibile inclusiv pentru companii din România care doresc să utilizeze în proiectele de cablare structurată și amenajare/renovare a camerelor IT produse cu un grad mare de inovație și performanță.

Contactați-ne chiar acum la office@cluj.datanets.ro sau pe telefon +40 757 013151 dacă doriți mai multe informații tehnice sau comerciale despre produsele Just SLIM de la Triotronik.

Completează formularul de mai jos, iar în urma unei convorbiri telefonice cu unul dintre consultanți Datanet Systems Cluj, vă putem expedia gratuit un set de mostre Just SLIM pentru a evalua într-un mod realist calitatea acestora.