Datanet » NOUTĂȚI ȘI EVENIMENTE » Știri și noutăți » Câștigi marele premiu doar susținut de o echipă performantă
Câștigi marele premiu doar susținut de o echipă performantă

apr. 2016 – In 18 ani de parteneriat, Datanet Systems si-a trecut in palmares numeroase premiere si distinctii Cisco la nivel national si regional. La inceputul lunii martie, in cadrul reuniunii anuale a partenerilor Cisco Systems din intreaga lume, Datanet si-a adaugat premiul „Cisco Enterprise Partner of the Year 2015” pentru regiunea EMEAR. O distinctie pe care Dragos Stroescu, Directorul Executiv al Datanet Systems, o considera unul dintre cele mai relevante premii din cei 20 de ani de activitate ai companiei.

De-a lungul anilor, Datanet a urcat de mai multe ori pe podiumul premiantilor Cisco. Va asteptati, totusi, la un premiu de asemenea calibru?

Chiar daca distinctiile Cisco nu mai reprezinta o noutate pentru Datanet, premiul a fost o surpriza pentru noi. Mai ales ca am „concurat” alaturi de companii care activeaza in piete mari, cu potential, precum Polonia, Austria sau Germania. Nu este vorba doar de dimensiunile business-urilor derulate de partenerii Cisco din zona EMEAR, ci si de faptul ca acestia activeaza in piete mature tehnologic, in care proiectele mari aduc si un nivel de complexitate ridicat. In acest context, faptul ca Datanet a fost aleasa „Enterprise Partner of the Year 2015” este o reusita remarcabila, de care suntem foarte mandri.

Datanet Systems este, din 2009, parte a grupului international Soitron, premiul Cisco a fost acordat pentru reusitele companiei la nivel regional?

Desi distinctia este acordata pentru intreaga regiune EMEAR, am primit premiul Cisco strict pentru proiectele realizate de Datanet in Romania. Este o recunoastere efectiva a performantei pe plan local in 2015, un an in care am avut proiecte deosebite din punct de vedere tehnologic, cu un nivel de complexitate ridicat, si in care am realizat dezvoltari de anvergura la nivel national. Sunt proiecte in care am avut un partener solid in Cisco Romania, element foarte important in conditiile in care, de multe ori, provocarile nu au fost atat de ordin tehnologic, cat operational. Flexibilitatea si viteza cu care am primit raspuns la solicitarile noastre sunt remarcabile tinand cont ca vorbim de o companie multinationala, cu un business care se desfasoara pe mai multe continente, cu reguli si proceduri stricte.

Desi este acordat pentru reusitele inregistrate in 2015, premiul Cisco se bazeaza, totusi, si pe rezultatele obtinute anterior.

Este, daca vreti, ca in Formula 1 – nu poti ajunge sa castigi Marele Premiu daca nu ai in spate eforturi sustinute, rezultate constant bune si o echipa solida si competitiva care sa te sustina. Din 1998, cand Datanet a fost primul Partener Cisco Premier din Romania, am investit constant in dezvoltarea competentelor, a expertizei si in extinderea acoperirii tehnologice. La momentul actual, avem cea mai mare si mai bine certificata echipa de ingineri specialisti Cisco din Romania, cu o experienta vasta, si suntem una dintre principalele resurse pe tehnologiile Cisco la nivelul grupului Soitron.

Ce urmeaza dupa acest premiu?

—  Vrem sa valorificam cat mai bine in piata statutul de excelenta al Datanet recunoscut de Cisco – excelenta ne defineste si dorim sa o rafinam si extindem. Avem in plan masuri de largire a ariei de acoperire, atat tehnologic, cat si din punct de vedere al furnizorilor, si vrem sa ne consolidam modul in care oferim servicii in piata. Luam in calcul crearea de echipe care sa furnizeze – la nivel local, regional si global – o gama extinsa de servicii avansate de outsourcing, de calitate foarte buna, pentru care primim un ajutor consistent din partea Soitron, care are o experienta indelungata in furnizarea de servicii externalizate.

 

Aflați mai multe despre portofoliul Datanet Systems, in sectiunea dedicată. Pentru mai multe informații, ne puteti scrie la adresa office@datanets.ro .