Datanet Systems

TEHNOLOGII ȘI SOLUȚII IT

GHIDURI PENTRU ADOPTAREA DE NOI TEHNOLOGII IT

SOLUȚII IT PENTRU SECTOARE ECONOMICE SPECIFICE

INFRASTRUCTURĂ INTEGRATĂ DE COMUNICAȚII PENTRU CONTROLUL TRAFICULUI AERIAN

 

O rețea de comunicații pentru companiile de control de trafic aerian oferă publicului operațiuni și servicii fiabile și securizate.

Datorită obiectivelor operaționale și nevoilor inerente de securitate și fiabilitate, companiile de control al traficului aerian (Air Traffic Control, ATC) au cerințe de comunicare cu un grad de specificitate ridicat. Împreună cu sistemele specifice de radar și operațiuni de trafic aerian, operațiunile la sol necesită o infrastructură consistentă de comunicații de voce.

INFRASTRUCTURĂ DE REȚEA DE DATE ȘI DATACENTER PENTRU FURNIZORII DE SERVICII TELECOM

 

Furnizorii de servicii Telcom se confruntă cu o presiune constantă de a oferi mai mult, folosind mai puține resurse.

Datanet, cu mai mult de 20 de ani de experiență în furnizarea de sisteme și servicii de infrastructură de rețea a datelor, înțelege motivația și direcțiile de afaceri ale furnizorilor de servicii, nevoile lor de inovare tehnică, de eficiență a prețurilor, de fiabilitate, de servicii de o constantă calitate ridicată și de SLA-uri strânse.

SISTEME CALL CENTER PENTRU INSTITUȚII FINANCIARE

 

Serviciile de asistență pentru clienți sunt esențiale pentru instituțiile financiar-bancare. Datanet Systems a susținut o investiție pe termen lung în echipa sa de experți și în dezvoltarea portofoliului de soluții integrate pentru call center și pentru servicii de asistență clienți. 

Relația noastră de afaceri foarte strânsă cu zeci de clienți din sectorul bancar ne-a permis să proiectăm soluții personalizate care să răspundă nevoilor specifice de eficiență, fiabilitate și securitate.

  

SOLUȚII IT COMPLETE DE COLABORARE LA DISTANȚĂ (WORK FROM HOME)

 

Adopția mobilității și a serviciilor Cloud în mediul enterprise devin, în contextul internațional actual, elemente esențiale pentru orice companie ce doreste să își mențină poziția în piață. Scăderea dependenței angajatilor de spațiile de lucru strict delimitate a devenit nu doar un trend, ci o necesitate.

Dacă doriţi să eliminaţi riscurile transportului în comun şi prezenţei la birou, dar sa vă mențineți capacitățile operaționale, productivitatea și conectarea angajaților și colaboratorilor, Datanet Systems deține soluțiile potrivite pentru compania dumneavoastră.

SOLUȚII IT INTEGRATE DE TELEMEDICINĂ

 

Pentru a îmbunatăți permanent calitatea actului medical, Datanet Systems a creat și dezvoltat o soluție de telemedicină unicat, prin originalitatea arhitecturii proiectate.

Necesitatea unei astfel de soluții a apărut ca urmare a multiplelor situații critice cu care se confruntă medicii din secțiile de terapie intensivă.

Pe de o parte, este vorba de nevoia acestora de a dispune de mijloace de comunicare avansate, care sa le permită consultarea – rapidă și în condiții de calitate garantată a transmisiei – a medicilor de specialitate care fie nu se află în spital, fie în țară, referitor la un caz anume.

SOLUȚII IT - TENDINȚE ÎN INDUSTRIE