Datanet » NOUTĂȚI ȘI EVENIMENTE » Știri și noutăți » Datanet Systems obține rezultate foarte bune în 2019
Datanet Systems obține rezultate foarte bune în 2019
feb. 2020

 

Datanet Systems, unul dintre principalii integratori locali de sisteme informatice complexe, a realizat în 2019 o cifră de afaceri de 28,5 milioane de euro, ceea ce reprezintă o creștere de peste 30% față de anul precedent. Creșterea a fost  echilibrată la nivelul principalelor linii de business, precum și a domeniilor pe care le vizează compania: servicii bancare, retail, operatori telecom, sector public. Datanet Systems a obținut aceste rezultate în urma creșterii numărului de proiecte de infrastructură de rețele de date, securitate IT și datacenter, a creșterii numărului de clienți, precum și a implementării unor tehnologii de generaţie nouă.

Companiile recent înființate de Datanet Systems au avut, de asemenea, rezultate pozitive. Compania Datanet Systems Software SRL, înființată în 2017, este specializată în realizarea software-ului la comandă și are o echipă de peste 40 de specialiști. Compania Skills Unit SRL are ca acționari companiile Datanet Systems SRL și Datanet Systems Software SRL și are ca obiect de activitate contractarea temporară a personalului.

 „Cu rezultatele obținute in 2019 ne-am depășit obiectivele propuse. Acest fapt ne stimulează să continuăm să investim în competență și să ne lărgim spectrul de soluții care nu au fost tradițional în portofoliul companiei, menținând totodată efortul continuu de eficientizare, ascultându-ne clienții, rezolvând problemele și acomodând schimbările din piața românească”, afirmă Dragos Stroescu, directorul executiv al Datanet Systems.

Pentru 2020, compania a planificat investiții în dezvoltarea ofertei de sisteme IT&C furnizate ca serviciu, sisteme Software Defined pentru centre de date și reţele, precum și sisteme Robotic Processs Automation, domenii care vor înregistra o creștere accelerată conform studiilor de piață. Investițiile au în vedere extinderea portofoliului de produse,  diversificarea pachetelor de servicii oferite clienților, noi certificări în rândul echipei tehnice precum și îmbunătățirea acoperirii teritoriale în România.

Puteți să aflați mai multe detalii despre portofoliul și proiectele de referință ale Datanet Systems, vizitând pagina noastră de Tehnologii și Soluții, precum și pagina de Clienți și Referințe.

Pentru mai multe informații despre Datanet Systems, membru Soitron Group, ne puteți contacta prin email la adresa marketing@datanets.ro