Datanet » NOUTĂȚI ȘI EVENIMENTE » Știri și noutăți » Datanet System participă la Expoapa 2019!
Datanet System participă la Expoapa 2019!

sept. 2019

În perioada 23-25 septembrie 2019, Datanet Systems participă la Expoapa 2019, cea mai mare manifestare din România, dedicată operatorilor de alimentare cu apă şi canalizare. Ajunsă la ediţia nr 21, Expoapa se desfăşoară la Palatul Parlamentului şi include o serie extinsă de conferinţe (Forumul Regional al Apei Dunăre – Europa de Est), prezentări şi ateliere practice, precum şi o arie expoziţională.

Pentru Datanet Systems este prima participare la Expoapa, iar la standul de 30 mp (sala Take Ionescu, standul cu Nr. 50) vor fi expuse echipamente şi soluţii dedicate proiectelor de telecitire, dezvoltate atât de Datanet Systems cat si de Grupul Soitron, din care face parte compania. Printre produsele şi soluţiile prezentate se află:

Complementar, specialiștii companiei vor derula multiple sesiuni demonstrative şi vor explica vizitatorilor avantajele utilizării tehnologiilor IoT in de către companiile de apa. Sistemele de telecitire încep să fie utilizate pe scară largă de către companiile de apă deoarece această tehnologie are costuri reduse de investiții, îmbunătățește considerabil eficiența muncii și reduce rata de eroare umană la citire. De asemenea, tehnologia elimină necesitatea vizitelor pe proprietatea privată a clienților și reduce riscurile de fraudă. Conform studiului ASDReports („Smart Water Management Market by Advanced Water Meters“), investițiile globale în sisteme inteligente pentru gestiunea apei vor atinge în 2021 o valoare de peste 20 miliarde USD, înregistrând un ritm anual de crestere de aproximativ 19%.

La ExpoApa 2019 sunt așteptați reprezentanți ai operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare, autorităților centrale și locale, instituțiilor de învățământ superior și de cercetare, organizațiilor internaționale de profil, precum și ai celor mai mari companii producătoare de tehnologii și echipamente de profil. Evenimentul este organizat de Asociația Română a Apei (ARA).

Gasiți AICI informaţii suplimentare şi înregistrare, iar pentru invitaţii ne puteți contacta la marketing@datanets.ro.