Datanet Systems asigură continuitatea activității
mar. 2020

 

Datanet Systems aplică un plan de măsuri pentru limitarea propagării COVID-19 și continuitatea activității

 

Începând cu 12.03.2020, în contextul pandemiei de COVID-19, Datanet Systems a aplicat un plan de măsuri pentru limitarea propagării virusului și continuitatea activității sale.

Aceste măsuri includ informarea angajatilor privind măsurile de prevenire a îmbolnăvirii, lucrul de acasă, folosirea de materiale dezinfectante și de mijloace de protecție, conform recomandărilor organismelor guvernamentale, limitarea contactului fizic al angajatilor, igienizarea suplimentară a sediilor Datanet, comunicarea îmbolnăvirilor și a situațiilor de suspiciune.

Datanet își desfășoară activitatea în mod normal, cu îndeplinirea obligațiilor sale contractuale de livrări de produse, de prestări de servicii și de respectare de SLA-uri.

Limitarea căilor de propagare a virusului COVID-19 este în interesul tuturor. În acest sens rugăm clienții și furnizorii Datanet să accepte să folosim în relația de business a angajaților noștri cu aceștia, la nivelul maxim posibil, lucrul de la distanță și mijloacele de audio/videoconferință asigurate de Datanet sau proprii.

Invităm clienții interesați de a-și îmbunătăți infrastructura IT pentru lucru de la distanță să se informeze asupra ofertei Datanet vizitând pagina noastră dedicată soluțiilor de colaborare la distanță.

Pentru informații suplimentare despre portofoliul Datanet Systems, membru Soitron Group, și pentru oferte, vă rugăm să ne scrieți la adresa sales@datanets.ro .