Datanet » NOUTĂȚI ȘI EVENIMENTE » Știri și noutăți » Versiunea gratuită a Webex, acum şi în România
Versiunea gratuită a Webex, acum şi în România
mar. 2020

 

În ultimele săptămâni, în contextul epidemiei de COVID-19, numeroase companii au recomandat angajaţilor să-şi ia laptopurile acasă pentru a putea lucra remote, dacă situaţia o va impune. Pentru a veni în ajutorul clienţilor, Cisco a extins numărul de ţări în care este disponibilă versiunea gratuită a suitei de colaborare şi video conferinţă Webex.

Pentru organizaţiile în care continuitatea operaţională este critică, Cisco Webex reprezintă cel mai simplu mod prin care echipele să rămână conectate, utilizatorii să colaboreze, iar informaţia să circule rapid. Toate acestea sunt posibile oriunde şi oricând, indiferent de echipament, sisteme de operare sau tipul conexiunii, iar utilizatorii pot lucra de acasă la fel de eficient ca de la birou. Versiunea gratuită a soluţiei de telemuncă Cisco Webex este accesibilă ca serviciu şi companiilor din România, alături de alte trei planuri comerciale de licenţiere.

 

Detaliile soluției Cisco Webex și cum să accesați oferta

 

Dacă aveţi nevoie urgent de o soluţie pentru remote work, Cisco Webex este cea mai bună alegere. Versiunea gratuită permite:

  • conectarea a până la 100 de participanţi,
  • derularea unui număr nelimitat de întâlniri virtuale,
  • calitate video HD,
  • 1 GB de stocare în cloud,
  • precum şi funcţionalităţile esenţiale de videoconferinţă şi colaborare.

Practic aveţi la dispoziţie un serviciu complet cu Webex Personal Room, Webex Meetings App, partajare de ecrane şi conţinut (inclusiv multimedia) înregistrarea discuțiilor, facilităţi de căutare, indicator de prezenţa etc. Serviciul este disponibil atât prin broweser cât şi prin apliaţii mobile pentru telefoane mobile/tablete (iOS şi Android). Datele din sistem sunt securizate prin criptare AES la 256 de biţi, iar toţi utilizatorii beneficiază de suport online gratuit din partea Cisco.

Oferta se adresează atât organizaţiilor cât şi lucrătorilor individuali, iar modul de contractare este foarte simplu. Accesaţi pagina serviciului Free Cisco Webex şi vă înregistraţi cu o adresă de email, pentru a deschide un cont şi a primi restul instrucţiunilor. Setarea serviciului dureaza câteva minute. Nu este necesar un card de credit pentru utilizarea planului Gratuit al Cisco Webex.

Webex este una dintre cele mai cunoscute soluţii de video conferinţă şi colaborare la nivel global, cu milioane de utilizatori. Extinderea ofertei Cisco a fost determinată de contextul economic international şi efectele epidemiei  COVID-19. La finalul lunii februarie, pe măsură ce numeroase companii au cerut angajaţilor să lucreze de acasă, traficul Webex pe relaţia cu Asia a crescut de 22 de ori, iar numărul utilizatorilor din ţările afectate de epidemie s-a dublat.