Datanet » NOUTĂȚI ȘI EVENIMENTE » Știri și noutăți » Datanet System vă invită la Connect România 2019
Datanet System vă invită la Connect România 2019
oct. 2019

 

Connect România 2019, eveniment la care  Datanet Systems este Technology Partner, aduce în prim plan atât noutăţile tehnologice din industrie cât şi aniversarea a 20 de ani de prezenţa Cisco în România. Ediţia 2019 va avea loc într-o locaţie nouă (15 Octombrie la Face Convention Center, în Piaţa Presei Libere) iar tematica pregătită de organizatori este foarte atractivă: securitate în cloud, Software Defined Everywhere, Software Assurance, telemetrie, hyperconvergenţă etc.  Invitatul ediţiei este  Dirk Stoeckmann, Technical Solution Architect la Cisco, specializat pe soluţii de virtualizare şi automatizare în Centre de Date, care va contura provocările de securitate în mediul cloud. Hub-ul „meet the engineers” va fi organizat şi la această ediţie, pentru a oferi participanţilor oportunitatea interacţiunii cu cei mai buni ingineri Cisco din România.

Evenimentul păstrează structura anilor precedenţi , cu o sesiune în plen şi seminarii tehnice derulate în paralel, completate de o zonă expo unde se vor desfăşura prezentări şi demo-uri live. Ca în fiecare an, Datanet Systems va interacţiona cu participanţii pe toate cele trei paliere.

De la ora 10.10, Cristian Ceapă, Director de vânzări Datanet Systems va susţine în plen prezentarea Software Defined Everywhere, un concept care generează schimbări pe termen lung în industria IT. Subiectul central va fi Software Defined Network (SDN) un termen umbrelă ce defineşte o arhitectură care segmentează reţeaua şi care permite managementul tuturor nodurilor prin software. Aceasta facilitată adaugă elasticitate, vizibilitate şi control în dezvoltarea reţelelor şi răspunde provocărilor generate de automatizare si robotizare, BYOD, BigData, IoT.

De la ora 11.30, echipa de ingineri seniori Faruk Hairedin şi Octavian Szolga va evidenţia modul în care soluţia DNA Center reinventează reţeaua enterprise.  DNA Center colectează şi procesează datele provenind din toate zonele reţelei, le corelează şi compară performanţă la nivelul fiecărui utilizator şi echipament (switch-uri, routere şi controllere wireless) prin raportarea la parametrii de bază, predefiniţi în funcţiile de politicile de securitate şi acces.

Complementar, la standul Datanet Systems, începând cu ora 12:15 se va derula o sesiune live pe tema „ACI Multi-Pod vs. Multi-site” susţinută de Alexandru Gheorghiță, Data Center Team Leader. Sesiunea va identifica beneficiile şi diferenţele acestor abordări arhitecturale pentru interconectarea şi gestiunea unor locaţii multiple.

Connect România a fost iniţiat în 2002 cu denumirea de Cisco Expo. Ediţia 2018 a reunit peste 1200 de participanţi, una dintre cele mai mari comunităţi tech din  România. Pentru mai multe informaţii despre Connect România 2019 accesaţi website-ul evenimentului.